Головна Блог Статті Новини Представлений новий повнопривідний кросовер Mazda CX-50 2022 року
Vnedorognik.ua logo

Представлений новий повнопривідний кросовер Mazda CX-50 2022 року

Категорія:

CX-50 2022 року випуску від Mazda купити тюнінг в Україні

Компанія представила оновлену модель популярного кросовера CX-5, що отримала багато змін та напрацювань. Нова Mazda побудована на архітектурі CX-30, але при цьому вона ширша й довша за попередника, пропонуючи при цьому збільшену кількість місця для пасажирів.

Салон нової моделі Mazda CX-50 купити з доставкою по Україні

Зовнішність також зазнала змін. Більш виражений та агресивний дизайн Kodo підкреслює позашляхові можливості цього автомобіля. Крім цього, в ньому встановлений захисний пластиковий обвіс та експедиційний багажник на даху, які будуть доречними для прихильників активного відпочинку. А при порівнянні з минулою моделлю, CX 50 отримав більший кліренс, який тепер складає 220 мм.

Вид ззаду на новинку від Mazda купити запчастини для тюнінгу в Україні на CX-5

Що стосується силових агрегатів, кросовер буде оснащуватися 2,5-літровим Skyactiv-G в атмосферній та турбованій варіаціях. Вони працюватимуть у парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Потужність поки не розкривається, але для моделі Mazda 6 ці двигуни видають 194/231 к.с. Крім цього, згадано подальший випуск і гібридних версій.

Динаміка кросовера на бездоріжжі купити підвіску деталі в Україні

Навіть у базовій комплектації, передбачена система повного приводу i-Activ All-Wheel Drive з можливістю імітації міжколісних блокувань. Також встановлена система вибору режимів поїздки Mi-Drive, що допомагає водієві впоратися на різних покриттях, таких як пісок, сніг, гравій і т.д.

Ціна на Mazda CX-50 2022 року в Україні

Випуск Mazda CX-50 розпочнеться вже у січні 2022 року на заводі у Хантсвіллі (Алабама, США). Насамперед компанія орієнтована на захоплення ринку даного класу автомобілів у Штатах, де зараз користується популярністю Subaru. Надалі компанія планує поставки цієї моделі на інші ринки, включаючи Європу.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!