Головна Блог Статті Новини Потужний електричний кросовер Volvo - Polestar 3
Vnedorognik.ua logo

Потужний електричний кросовер Volvo - Polestar 3

Категорія:

Polestar 3 купити в Україні тюнінг для кросоверів ціна

Компанія Polestar оголосила що світова прем'єра її наступного автомобіля - електричного позашляховика, відбудеться в жовтні 2022 року. Polestar 3 - це перший позашляховик компанії.

Він був до певної міри секретним проектом, і до недавнього часу генеральний директор компанії Томас Інгенлат (Thomas Ingenlath) лише частково розкривав деякі дані про Полестар 3. Це зміниться 12 жовтня, коли компанія відкриє наступну главу своєї історії.

Polestar 3 2022 електричний кросовер Вольво купити аксесуари ціна тюнінг

Polestar має намір запускати новий автомобіль щороку протягом наступних трьох років, починаючи з Polestar 3, і прагне збільшити свою присутність як мінімум до 30 світових ринків до кінця 2023 року. Це відповідає представленому раніше плану Polestar щодо десятикратного зростання з глобальних продажів у розмірі близько 29 000 у 2021 році до приблизно 290 000 до кінця 2025 року.

Пристрасно очікуваний Полестар 3 має взяти ринок штурмом. Нова модель матиме максимальну продуктивність, зберігаючи при цьому елегантний і витончений зовнішній вигляд. Що стосується трансмісії, Polestar 3 матиме ту саму платформу, що й Volvo XC90 наступного покоління.

Можливий зовнішній вигляд Polestar 3 2022 року від Volvo купити аксесуари тюнінг ціна Київ

Позашляховик Polestar пропонуватиме автономне пілотування на шосе за допомогою датчиків LiDAR від Luminar і централізованих обчислювальних потужностей NVIDIA. На старті продажів Polestar 3 буде оснащений двомоторною трансмісією і великою батареєю, а запас ходу становитиме понад 600 км/372 милі. Представники бренду заявляють, що клієнти можуть замовляти Polestar 3 на перших ринках з дня прем'єри. Крім того, вони кажуть що Полестар 3 2023 буде не просто спортивним автомобілем, це буде абсолютно новий спосіб водіння. Ми очікуємо побачити перші зразки на початку наступного року, а вироблятися він буде в США і Китаї.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!