Головна Блог Статті Новини Peugeot оголосила про запуск пікапа Landtrek в Україні
Vnedorognik.ua logo

Peugeot оголосила про запуск пікапа Landtrek в Україні

Категорія:

Peugeot Landtrek для Українського ринку купити офіційно ціна в Україні

У 2020 році Peugeot представив пікап Landtrek, щоб конкурувати з такими відомими моделями, як Toyota Hilux, Ford Ranger і Nissan Navara. Цей пікап побудований у співпраці з китайськими партнерами та продається в Китаї під ім’ям Changan Kaicheng F70. Peugeot Landtrek з'явився на ринках Латинської Америки та Південної Африки. Він буде доступний в Україні, оскільки попит на пікапи тут зріс. Деталі щодо конфігурації для українського ринку наразі невідомі, але відомо, що він буде з дизельним двигуном.

Peugeot Landtrek для України купити ціна в Україні

Пежо Ландтрек доступний у двох варіантах: з двох та чотиридверними кабінами. Наразі відомо що лише коротка модель стане доступною для українського ринку. Ця модель призначена для комерційного використання та може вмістити три європалети. Вантажопідйомність Landtrek може досягати 1,2 тонни, а буксирувати він здатен причіп вагою до 3 тонн.

Peugeot Landtrek має непогану геометричну прохідність. Дорожній просвіт пікапа може досягати 235 мм, а кути в’їзду і з’їзду – 30 і 27 градусів відповідно. Заявлена глибина подоланого броду становить 600 мм.

Прохідність Peugeot Landtrek та силова установка купити тюнінг для Ландтрек в Україні кунг ціна ролет замовити

Щодо інтер'єру пікапа, для українського ринку ще не розголошено деталей. Проте ми можемо з ним ознайомитись по фото інтер'єру Ландтрек для ринку Латинської Америки.

Зважаючи на те, що Peugeot Landtrek це новий продукт на українському ринку, детальна інформація про його комплектацію, ціну та випуск обмежена. Однак, було оголошено, що пікап буде доступний в трьох комплектаціях: базовій, комфортній та преміум версії, і буде представлений у всіх випадках з дизельним силовим агрегатом.

Салон Peugeot Landtrek купити тюнінг для Ландтрек в Україні коврики в салон килимки ціна пороги замовити

За словами представників компанії, Landtrek буде мати багато корисних функцій, таких як система безключового доступу, автоматична двозонна клімат-контрольна система, 8-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, датчик світла та дощу, камера заднього виду та мультифункціональне кермо.

Окрім того, пікап матиме систему контролю покриття, що дозволяє водію переключати режими роботи диференціалу та вибирати найкращу опцію для різних дорожніх умов.

Оптика в Peugeot Landtrek купити тюнінг для Ландтрек в Україні фари ціна оптика замовити

Зараз остаточні ціни на Peugeot Landtrek в Україні ще не оголошені, але відомо, що ціна буде досить низькою та конкурентною з найдешевшими пікапами світових брендів у базовій комплектації. Відтак, споживачі матимуть можливість вибрати оптимальний пікап для своїх потреб та можливостей від відомого бренду.

Кузов пікапа Пежо Ландтрек купити в Україні тюнінг ціна кунг ролет кришка на кузов

За попередніми оцінками експертів, Peugeot Landtrek може знайти своїх шанувальників серед фермерів, будівельників та підприємців, які шукають надійний, функціональний та зручний пікап для комерційних цілей.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!