Головна Блог Статті Новини Перший погляд на Toyota Sequoia 2023. Що змінилося із переходом на наступне покоління?
Vnedorognik.ua logo

Перший погляд на Toyota Sequoia 2023. Що змінилося із переходом на наступне покоління?

Категорія:

Перший погляд на Toyota Sequoia 2023 купити аксесуари в Україні ціна

Минула генерація цього сімейного позашляховика пережила практично всіх своїх конкурентів, пропонуючи практичність, надійність та комфорт для своїх покупців. Секвойя заслужено займає своє місце в рейтингу великих джипів, хоч і значно поступаючись на 2022 рік конкурентам у ряді технологічних характеристик. І Toyota вирішила не втрачати завойовану частку ринку позашляховиків й випустила наступне покоління.

Огляд Toyota Sequoia 2023 купити тюнінг в Україні ціна Київ

Sequoia 2023 так само побудована на платформі пікапа Tundra, але разом з цим отримала спільну з Lexus LX600 і Land Cruiser архітектуру TNGA-F, спеціально розроблену для люксових рамних позашляховиків. Ці зміни позитивно вплинули як на комфорт, так і на керованість автомобіля, що порадує майбутніх власників.

Підвіска тепер складається з передньої незалежної та активної задньої осі з пневмосистемою, що вирівнює кузов при навантаженому багажнику або при буксируванні причепів.

Зміни підвіски Toyota Sequoia 2023 купити тюнінг посилені запчастини Україна ціна

Щодо агрегатів, Секвойя 2023 отримала гібридний V6 на 3,4-літра з подвійним турбонаддувом Toyota i-Force Max. Цей двигун видає 437 к.с. і 790 Нм крутного моменту, чого більш ніж достатньо навіть для трирядного позашляховика. Бензиновий та електричний двигун дозволяють практично усунути турбоями, і в парі з 10-ступеневою АКПП порадують власників плавністю та швидкістю роботи.

Гібридний двигун Toyota Sequoia 2023 купити запчастини Україна ціна Київ оригінал

Що стосується позашляхової складової, цей автомобіль пропонується у спеціальній версії - TRD Pro. Вона оснащена хорошим пакетом для офроуду, який включає повний привід з понижувальною передачею, блокування заднього диференціала, систему вибору типу покриття, контроль повзання, амортизатори Fox з внутрішніми перепускними клапанами, пружинами TRD, захисною пластиною в передній частині, зміненими елементами кузова і невеликою кількістю деталей в інтер'єрі, що підкреслюють позашляхову версію Секвої 2023. Крім цього, в цьому пакеті йдуть спеціальні 18-дюймові чорні диски з 33-дюймовою гумою для бездоріжжя і великий напис "TOYOTA".

TRD Pro версія Toyota Sequoia 2023 для бездоріжжя купити тюнінг лебідку Україна ціна з доставкою

Як і в моделі Tundra, Sequoia останнього покоління має відмінне оснащення салону та 5 комплектацій на вибір:

  • SR5
  • Limited
  • Platinum
  • TRD Pro
  • Capstone

Навіть у базовій комплектації SR5 присутній передній підігрів сидінь, клімат контроль на 3 зони, мультимедіа з 8-дюймовим дисплеєм та підтримкою систем Apple CarPlay / Android Auto. Тоді як у максимальній версії Capstone розташований великий 14-дюймовий сенсорний екран, доступні більш якісні та ексклюзивні матеріали обробки та останні напрацювання Toyota в системі безпеки.

Салон Toyota Sequoia 2023 Capstone купити аксесуари Україна ціна з доставкою

Відносно другого ряду, покупцям доступний як стандартний ряд із 3 сидінь, так і капітанські крісла, хоч і встановлені стаціонарно. А от 3 ряд ковзати може, що дозволяє регулювати простір для пасажирів або обсяг багажника для зручної поїздки. Всі три ряди можуть складатися, але через гібридну установку і задню вісь, рівень підлоги буде вищим ніж у минулого покоління і деяких конкурентів. Toyota передбачила і можливість створення рівної підлоги за рахунок регульованої системи вантажних полиць для перевезення довгих вантажів.

2 та 3 ряд сидінь для Sequoia 2023 купити аксесуари ціна з доставкою в Україні

За нове покоління японського сімейного позашляховика доведеться віддати від 60 000 доларів у базової версії SR5, 66 200 і 72 400 у версіях Limited і Platinum і закінчуючи 80 000 доларів у виконанні Capstone. Крім того, версія TRD Pro у цьому випадку значно виділяється за рахунок зміненої підвіски, екстер'єру та системи повного приводу. Ціна на неї починається від 79 тисяч доларів на ринку США.

Ціни на нову Toyota Sequoia 2023 купити тюнінг в Україні ціна з доставкою

Якщо підбити підсумок, то наступне покоління Toyota Sequoia 2023 отримало пакет значних покращень, що стосуються як візуальних елементів, так і силової складової, але чи зможе ця новинка активно конкурувати з останніми Chevrolet Tahoe, Ford Expedition та Infinity QX80? - покаже час. На даний момент можна сміливо стверджувати, що Sequoia 2023 знову у справі й готова показати на що здатна в сегменті повнорозмірних позашляховиків.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!