Головна Блог Статті Новини Особливості використання вкладишів в кузов
Vnedorognik.ua logo

Особливості використання вкладишів в кузов

Категорія:

Пікапи - багатофункціональні автомобілі. На них можна їздити по бездоріжжю і переміщатися в місті. Місткість кузова дозволяє перевозити різні вантажі. При цьому завжди є висока ймовірність пошкодити стінки і дно. Адже далеко не кожен вантаж ідеально лягає. Гострі кути і сторони дряпають фарбу, деформують метал. А це все впливає на довговічність.

Захистити від механічних пошкоджень і атмосферних впливів допоможе піддон в кузов пікапа. Він створений з урахуванням всіх особливостей експлуатації.

Для чого потрібні вкладиші

Оскільки кузов пікапа постійно піддається різним впливам, важливо захистити його від негативних факторів. Для цих цілей створено спеціальний захист. Це вставки в кузов, матеріал яких витримує різні навантаження. І навіть якщо вони прийдуть в непридатність, купити нові піддони набагато дешевше, ніж вирівнювати метал і наносити фарбу на борт і дно.

Виробляються такі вставки з поліетилену високого тиску за допомогою вакуумного формування. Вони мають особливу форму, що повторює всі виступи в кузові. За рівномірний розподіл навантаження по дну відповідають спеціальні ребра жорсткості. Так вдається уникнути деформацій під час завантаження і транспортування різних предметів.

Поліетилен - досить еластичний матеріал, тому він не боїться вм'ятин і подряпин, витримує різні навантаження. Він також інертний до впливу води, тому захищає кузов від дощу і снігу. Купити вкладиші в кузов - означає істотно продовжити термін його експлуатації.

Як вибрати правильні вставки

Якщо питання придбання поставлене так: купувати чи не купувати? То відповідь - однозначно купувати. А ось на що звернути увагу при виборі, це вже зовсім інша проблема. Для початку потрібно:

  • знати модель пікапа;
  • який тип вкладиша кращий;
  • чи буде використовуватися додаткове обладнання;
  • який тип вантажів буде перевозитися в майбутньому.

Мало хто уявляє, як вибрати вкладиші в кузов, не знаючи моделі авто. Адже всі вони виробляються з урахуванням габаритів, внутрішніх вигинів і інших особливостей кузова. Також краще довіряти перевіреним торговим маркам. Вони роблять ставку на довговічність своїх виробів. Це означає, що і рівень захисту у них вищий.

На ринку можна виділити два основних види піддонів:

  • з заходами на борту;
  • без заходження.

Перший варіант дорожчий, але і забезпечує більший рівень захисту. Він охороняє не тільки внутрішню частину, а й верхні торці. Це актуально при верхньому завантаженні і використанні кришок і кунгів. З приводу цього обладнання існує кілька думок. Одне з них свідчить, нібито з кришкою візит корита на борту не потрібен. Насправді це не так. І кунг, і кришка схильні тертю з кузовом, від чого з'являються подряпини, що ведуть до корозії. Піддон від цього прекрасно захищає.

Переваги та недоліки захисту кузова з поліетилену

Не варто шукати відповіді на запитання, як встановити корито в кузов. Всі монтажні роботи проходять легко, а дії зрозумілі за рахунок того, що правильно вибрані вкладиші ідеально сідають на своє місце.

Власники пікапів кажуть, що недоліків у пластикових піддонів вони не виявили. Це цілком виправдане капіталовкладення. При цьому позитивні сторони вкладишів будуть такими:

  • захист кузова і борта від пошкоджень, що заподіюються вантажами;
  • простота експлуатації;
  • легкість прибирання та миття;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • економія на ремонтних роботах по відновленню вантажного відсіку.

З цих причин необхідно обов'язково обладнати свій автомобіль захисною вставкою. Якщо все ж залишаються питання щодо вибору відповідної моделі, звертайтеся до менеджерів нашого інтернет-магазину. Вони проконсультують і допоможуть підібрати модель, що ідеально підходить вашому автомобілю.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Добрый день. Как быстро сможете установить на мою Тойоту Хайлюкс?

Игнат викторович • 13.11.2020

Спасибо за вопрос. Если товар в наличии то 3-4 часа. Если товара нету в наличии, необходимо вести под заказ, а это обсуждается индивидуально.

Адміністрація • 13.11.2020
Рекомендуємо придбати