Vnedorognik.ua logo

Оратів Free Fest 2016

Категорія:

Зовсім недавно ми побували на фестивалі "Oratov Free Fest 2016", який був проведений 12-14 серпня. Наша компанія виступила співорганізаторами та спонсорами даного змагання.

Трьохденний фестиваль включив в себе багато конкурсів для учасників і глядачів, які відвідали захід. Для джиперів була передбачена програма, що складається з трьох випробувань:

  • "Спринт" - проходження траси на час
  • "Порося» - подолання грязьових ям на час
  • "Гойдалки" - змагання на майстерність керування авто

Глядачам, організатори запропонували перевірити свої сили на знання про приму і спробувати себе в цьому виді спорту захотіли досить багато. Розігрувалися різні аксесуари оффроуд тематики. Також всі бажаючі мали можливість взяти участь в одному цікавому змаганні, а саме «японський футбол», суть гри полягала в тому, щоб забити якомога більше голів з надітим навпаки біноклем.

Поруч з місцем проведення змагань розташувалося наметове містечко гостей фестивалю. У цій частині фестивалю панувала своя атмосфера, в дружній компанії можна було добре провести час, смачно поїсти, випити чашечку кави. Тому кожен день фестивалю закінчувався ввечері в теплій компанії, де всі могли поділитися враженнями про пригоди за день.

Оратів Free Fest 2016 року

Все було дуже круто, багато позитивного настрою, позитивних емоцій, приніс нам фестиваль, а також атмосфера яка не мало важлива, дух свободи і теплота сердець.

Переможці змагань отримали призи, надані нашою компанією. Також всі бажаючі могли взяти участь у нашому конкурсі на найоригінальнішу фотографію з фестивалю, переможця якого визначали за кількістю поставлених лайків під фотографією учасника конкурсу на сторінці www.facebook.com/vnedorognik.ua.

В цілому ці три дні запам'яталися нам, яскравими і цікавими. Це ще один шматочок життя, який ми наповнили позитивними емоціями та адреналіном.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!