Головна Блог Статті Новини Оновлений Isuzu D-Max 2024: що нового?
Vnedorognik.ua logo

Оновлений Isuzu D-Max 2024: що нового?

Категорія:

Новий D-Max 2024 купити посилені запчастини ціна україна

Японський автовиробник Isuzu представив оновлений рамний середньорозмірний пікап D-Max. Модель отримала низку змін як у зовнішності, так і в салоні.

Екстер'єр Isuzu D-Max 2024 вирізняється новим дизайном передньої частини з іншими фарами, решіткою радіатора та бампером. Оптика стала тоншою і виразнішою, а решітка радіатора набула більш агресивного вигляду. Бампер був також перероблений для того, щоб підкреслити розміри пікапа.

Екстер'єр кузова пікапа Ісузу Д-Макс 2024 купити кунг ціна в Україні

Позаду також встановили нові ліхтарі та інший борт кузова. Задня оптика стала більш компактною та об'ємною, а задній борт отримав нову форму. Палітра кольорів теж була розширена. До пропонованих раніше додалися новий синій та червоний.

Салон нового Isuzu D-Max

Салон Isuzu D-Max 2024 купити аксесуари в Україні ціна

У салоні пікапа поліпшено центральну панель і матеріали оздоблення. На ній встановлено збільшений 9,0-дюймовий тачскрін мультимедійної системи та роз'єми USB-C.

Комплектацію дорожчих версій поповнили цифрова панель приладів і система автоматичного гальмування.

Характеристики Ісузу Д-Макс 2024

Технічні специфікації Isuzu D-Max 2024 залишилися без змін. Модель оснащується турбодизелями об'ємом 1,9 л (150 к.с.) і 3,0 л (190 к.с.). Є версії з 6-ступінчастими механічною та автоматичною КПП, заднім або повним приводом.

На додаток, з'явився спеціальний позашляховий режим. Він призначений для поліпшення позашляхових характеристик пікапа та має допомогти в подоланні складних ділянок недосвідченим водіям.

Версії нового Ісузу Д Макс 2024 купити кунг ролет ціна в Україні

Isuzu D-Max 2024 доступний у двох варіантах кузова: дводверний (Single Cab) та чотиридверний (Double Cab). Пікап має вантажну платформу завдовжки 1,52 м, на яку можна купити кунг або ролет за бажанням власника автомобіля в інтернет-магазині Vnedorognik. Об'єм багажного відділення становить 350 л. Isuzu D-Max 2024 має кліренс 220 мм. Максимальна буксирна маса залишилася колишньою - 3500 кг.

Висновки про оновлений Ісузу Д-Макс

Isuzu D-Max залишається надійним і практичним рамним пікапом, який підійде для будь-яких завдань. Модель отримала низку змін, які зробили її привабливішою та функціональнішою, зберігши при цьому надійність та універсальність. Деталей з приводу цін для ринків Європи та України поки що немає, але очікується, що вартість новинки починатиметься приблизно з того самого рівня.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати