Головна Блог Статті Огляд товарів Огляд зарядної станції Bandera Power 225S
Vnedorognik.ua logo

Огляд зарядної станції Bandera Power 225S

Категорія:

Зміст

Зарядна станція Bandera Power 225S

У цій статті ми оглянемо альтернативне джерело живлення, яке знадобиться під час вимкнення світла або за умов відсутності електромережі, - зарядну станцію Bandera Power 225S. Це блок багатоканальної зарядки, призначений для живлення різної техніки, а також запуску двигуна автомобіля.

Про виробника

Бренд Bandera належить українській компанії “Промавтоматика” та знаходиться у місті Вінниця. Підприємство має понад 20 років досвіду у виготовленні електрообладнання, будівництві сонячних електростанцій, а також представляє інтереси вітчизняних та іноземних виробників.

купити зарядну станцію

Окрім зарядних станцій, бренд займається виробництвом потужних світлових прожекторів Bandera Flashlight і сонячних панелей Bandera Solar.

Пакування і чохол

На сайті Vnedorognik представлена тільки оригінальна продукція. Виріб пройшов сертифікацію та випускається серійно.

Зарядна станція Bandera Power 225S

Пристрій постачається у брендованій коробці. Модель розроблена спеціально для потреб військових, тому має спеціальний вологостійкий чохол зеленого кольору з кишенями, які вміщують все необхідне для використання блока живлення в екстремальних умовах і під час дощу, снігопаду.

Зарядна станція Bandera Power 225S

Комплектація та роз'єми

Зарядна станція Bandera Power 225S

У наборі:

  • літій-іонний акумулятор ємністю 225 000 мАг, 830 Вт/год;
  • 4 порти USB quick-charge (швидка зарядка);
  • 1 розетка 12 В 10A «прикурювач»;
  • 2 розетки 220 В, потужність 1 500 Вт, обмежено електронікою до 500 Вт;
  • 6 шнурів з роз’ємами: Micro USB 2 шт, Type C 2 шт, Lightning 2 шт;
  • світлодіодний світильник 7 Вт зі шнуром 3 м;
  • кабель для підзарядки блока від мережі 220 В;
  • роз’єм для підзарядки блока від сонячного модуля Bandera Solar 2.100;
  • шнури з «крокодилами» для запуску автомобіля;
  • паспорт товару.

Зарядна станція Bandera Power 225S

Усі кабелі та ліхтарик поміщаються у три кишені на блискавках, розташовані спереду. Завдяки ручці з регульованою довжиною пристрій зручний у транспортуванні - його можна носити в руці або через плече.

Технічні особливості

Зарядна станція Bandera Power підходить для зарядки телефонів, планшетів, ноутбуків, дронів, тепловізорів, рацій, модулів Starlink та інших електронних пристроїв потужністю до 500 Вт. Оновлена серія (225 000 мАг) має більшу ємність порівняно з попередньою версією (180 000 мАг).

Зарядна станція Bandera Power 225S

Літій-іонні акумулятори дозволяють експлуатацію пристрою у будь-якому положенні. Час повної зарядки від розетки 220 В становить 9 годин. Також блок можна заряджати від сонячної батареї Bandera Solar 2.100.

Зверніть увагу, що синусоїда цього девайсу не чиста - апроксимована (така модифікація синусоїди означає нерівномірне надходження струму). Тому 225S не підходить для живлення холодильників, котлів, кондиціонерів та інших приладів, що функціонують за рахунок електромагнітних процесів.

Розміри та вага

Габарити становлять 355 мм у довжину, 281 мм у висоту і 163 мм в ширину. Важить зарядна станція 6,65 кг.

Bandera Power 225S запускає авто

Ця модель має додаткову функцію - пуск двигуна автомобіля з розрядженим акумулятором. Для цього у комплекті є кабелі з крокодилами, які зберігаються у фронтальній кишені на блискавці.

купити кабелі для запуску автомобіля

Ліхтарик

Водонепроникний світлодіодний світильник працює від автомобільного прикурювача, тому його можна живити не лише від зарядної станцій, а й бортової мережі машини. Потужності ліхтаря (7 Вт) вистачає для освітлення приміщення, він має магніт і гачок для кріплення.

купити ліхтарик

Гарантія

Гарантійний термін зарядної станції Бандера - 12 місяців з дати придбання товару. На період війни виробник здійснює безкоштовне сервісне обслуговування та ремонт зарядних станцій власного виготовлення, що експлуатуються військовими.

Зарядна станція Bandera Power 225S

Купити зарядну станцію Bandera Power

Зарядна станція Bandera Power 225S 830 Вт/год 225 000 мАг Сонячна панель BanderaSolar модуль живлення Зарядна станція Bandera Power 125 500 Вт/год 125 000 мАг

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!