Головна Блог Статті Новини Оновлений позашляховик Toyota Fortuner 2020: головні зміни
Vnedorognik.ua logo

Оновлений позашляховик Toyota Fortuner 2020: головні зміни

Категорія:

Toyota Fortuner - найпростіший і найдоступніший рамний позашляховик, який не оновлювався з 2015 року. Через 5 років (нинішній 2020 рік), довгоочікуване оновлення все ж відбулося в Таїланді. Модель отримала зміни в зовнішності і модернізований дизельний двигун. Змінився передній бампер з вбудованими світлодіодними горизонтальними лініями поворотників, оптика і радіаторна решітка, яку оснастили абсолютно новим малюнком. Не забули і про задній бампер: ходові вогні зробили діодними, також встановили 46-сантиметрові колеса з іншим дизайном.

У салоні перевтілень менше - встановлена модифікована мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном (у попередній версії діагональ складає 7 дюймів) і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також змінилася шкала приладів і графіка дисплея на консолі.

У моторному відсіку також відбулися зміни - з'явився дизельний двигун 1GD-FTV, об'ємом 2,8 літра і потужністю в 204 кінських сили. Момент, що обертає склав 500 Нм, що на 27 к.с. і 50 Нм більше, ніж раніше. Єдине, що залишилося недоторканим в оновленій Fortuner - це стандартна шестиступінчаста коробка передач і повний привід.

На тайванському і австралійському ринках оновлені Toyota Fortuner 2020 почнуть продаватися вже в серпні нинішнього року. Потенційні терміни появи трансформованих позашляховиків на європейському ринку поки невідомі.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!