Головна Блог Статті Новини Новий пікап Mazda BT-50 третього покоління представили в Таїланді
Vnedorognik.ua logo

Новий пікап Mazda BT-50 третього покоління представили в Таїланді

Категорія:

17 червня офіційно дебютував новий пікап BT-50 від компанії Mazda. Автомобіль був побудований на платформі перетвореного Isuzu D-Max і представлений під час прямої трансляції в Таїланді.

Найголовніші зміни спіткали моторну частину пікапа. Тепер в комплектацію авто входить модернізований трилітровий дизель, потужністю 190 кінських сил і 450 Нм крутного моменту. Двигун продуктивно працює як з механічною, так і автоматичною коробкою передач. Крім того, незабаром очікується розширення моторної гами і поява задніх і повнопривідних модифікацій.

Габарити BT-50 майже збігаються з розмірами платформи D-Max і складають:

  • довжина - 528 см;
  • ширина - 187 см;
  • висота - 179 сантиметрів, при параметрах колісної бази в 312,5 см.

Проте одна разюча відмінність все ж є - індивідуальний дизайн лицьової частини пікапа, який оформили в стилі кросоверів Mazda CX-5 і CX-9.

Що стосується інтер'єру, то розміщення центрального тунелю і консолі, мультимедійної системи з 9-дюймовим екраном, адаптивного круїз-контролю і приладової панелі нова Mazda запозичила у свого відомого донора - Isuzu D-Max.

Поки що японський автовиробник тримає в секреті ключові технічні параметри трансформованого пікапа - навантаження на кузов і витрата палива (їх оголошення планується ближче до старту продажів).

Продажі нової Mazda BT-50 почнуться з австралійського ринку в другій половині поточного року. Виготовляти автомобіль будуть на тому ж таїландському заводі, що і його донора. Коли з'явиться пікап в Європі поки не відомо.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Интересно когда уже будет в Укриане?

Slava • 24.06.2020

Информацию о ценах и доступности на других рынка компания к сожалению не озвучила.

Адміністрація • 25.06.2020