Головна Блог Статті Новини Новий кросовер Volkswagen Tayron X - перший дебют купеобразного автомобіля
Vnedorognik.ua logo

Новий кросовер Volkswagen Tayron X - перший дебют купеобразного автомобіля

Категорія:

Стильний і абсолютно новий кросовер Volkswagen Tayron X готується до виходу на китайському риноку.

Новинка відрізняється купеобразним силуетом кузова і спортивним обвісом R-line, який входить вже в базову версію автомобіля. Крім того, кросовер укомплектували литими 19-і дисками з унікальним дизайном.

Габарити Tayron X практично ідентичні Toyota RAV4, проте в модельному ряді Volkswagen перебуває на сходинку вище. Довжина основи становить 462,6 см при колісній базі в 273 см, ширина - 186 см, а висота - 166,2 см.

У моторну частину Volkswagen Tayron X входить дволітровий турбодвигун, потужністю 186 кінських сил. Другий варіант того ж мотора форсований до 220 л / с. В якості трансмісії використовується швидкісна роботизована трансмісія DSG7. Базове постачання авто складається з переднього приводу, правда, за окрему плату можна отримати і повнопривідну модифікацію 4Motion.

Не забули перетворити й салон кросовера. Tayron X оснастили віртуальной приборкой, адаптивним круїз-контролем, моніторингом сліпих зон, екстреним гальмуванням і сучасною мультимедійною системою з великим екраном. Також була встановлена ​​світлодіодна оптика і камери кругового огляду.

У Китаї продажі авто стартують вже цього літа. Попередня ціна базового паркетника становить 28 200 доларів. Коли Volkswagen Tayron X добереться до європейського ринку поки що невідомо.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!