Головна Блог Статті Новини Новий Volkswagen Tiguan 2024: що нового в 3 поколінні популярного кросовера?
Vnedorognik.ua logo

Новий Volkswagen Tiguan 2024: що нового в 3 поколінні популярного кросовера?

Категорія:

Новий Volkswagen Tiguan 2024 купити аксесуари ціна в Україні

Volkswagen Tiguan - це важлива модель для німецького виробника автомобілів. За всі ці роки з конвеєра зійшло понад 7,6 мільйонів одиниць цієї моделі. Основна мета нового покоління полягає в тому, щоб поліпшити Tiguan, зберігаючи привабливість для споживачів. Однак у цьому сегменті конкуренція стала жорсткою, особливо в умовах розширення продажів електрокросоверів того ж класу.

Усі покоління Фольксваген Тігуан

Одна з головних змін у новому Tiguan 3 покоління пов'язана з поліпшенням аеродинамічних характеристик. Коефіцієнт аеродинамічного опору знизився з 0,33 до 0,28, що має підвищити його паливну економічність. Дизайн також було оновлено, включно зі смугами підсвічування спереду та позаду, щоб відповідати сучасному стилю Volkswagen.

Сучасний дизайн салону Тігуан 2024

Салон VW Tiguan 2024

Головна зміна торкнулася приладової панелі, яка отримала інформаційно-розважальну систему з величезним 15-дюймовим антивідблисковим сенсорним екраном у стилі планшета. Він має новий дисплей та структуру меню.

Крім того, покращено цифрову панель приладів, відому в Volkswagen як Digital Cockpit, котру доповнили проекцією, що дає змогу не відволікатися від дороги.

Місткість Тігуан 3 покоління

Багажник став більшим завдяки збільшеній довжині Tiguan, яка тепер становить 4,55 м. Його об'єм становить 620 літрів (або 490 літрів для гібридних двигунів), що є рекордним показником для цього класу. Tiguan продовжує утверджуватися як автомобіль, що добре підходить для сім'ї та активного відпочинку.

Багатий вибір двигунів для Tiguan 2024

Нові мотори для Тігуан 2024

Новий Volkswagen Tiguan побудований на платформі MQB evo, яка пропонує різні мотори. До гами входять бензинові мотори TSI від 204 до 272 к.с., дизельні TDI від 150 до 193 к.с., легкі гібриди eTSI від 130 до 150 к.с. та підключаються гібриди eHybrid від 204 до 272 к.с.

Усі ці двигуни, як у новому Volkswagen Passat, тепер у стандартній комплектації оснащуються роботизованою коробкою передач DSG. Новою особливістю цієї КПП є те, що вибір режиму (P, R, N, D) здійснюється за допомогою селектора на панелі приладів, що дозволяє спростити центральну консоль.

Volkswagen не став випускати електричну версію Tiguan, залишивши її для ID.4. Однак на цю платформу без додаткової плати встановлюються керована підвіска DCC, система Vehicle Dynamics Manager (MQB), що з'явилася на Golf 8 GTI, і електронний диференціал XDS.

3 покоління Tiguan 2024 купити тюнінг в Україні ціна запчастини

Нове покоління Volkswagen Tiguan має з'явитися в дилерських центрах Європи в першому кварталі 2024 року за ціною близько 40 000 євро.

І, нарешті, не менш важливою особливістю Tiguan є тонкі світлодіодні фари. Загалом, дизайн нового Volkswagen Tiguan залишається вельми витриманим. І це добре, тому що він не повинен шокувати ентузіастів.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!