Головна Блог Статті Новини Nissan X-Trail 2023 для Європи офіційно представлений. Що нового?
Vnedorognik.ua logo

Nissan X-Trail 2023 для Європи офіційно представлений. Що нового?

Категорія:

Нове покоління Nissan X-Trail 2023 для Європи купити в Україні аксесуари ціна Київ

Два роки тому Nissan показав брата-близнюка цього кросовера для ринку США – Rogue, який вже успішно продається на північноамериканському ринку. А от європейська версія затрималася зі зміною покоління. І ось, 2022 року компанія презентує наступну, четверту генерацію популярного кросовера.

Дизайн нового Nissan X-Trail 2023 купити тюнінг в Україні ціна Київ Харків Вінниця

Від американського брата європеєць отримав досить багато рішень, включаючи поділену по два блоки оптику, фірмову решітку V-Motion та салон із великими дисплеями.

Сучасна гібридна установка e-POWER для Nissan X-Trail 2023 купити запчастини підвіски оптику Україна ціна з доставкою

Насамперед цікаво знати що під капотом. У цю модель встановили сучасний гібрид e-POWER з 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном на 140 к.с. Але, на жаль, він не доповнює батарею, а виконує роль винятково генератора для електроустановки. Рухає передньопривідну версію автомобіля електромотор на 198 л. Повнопривідна версія отримала ще один двигун на задню вісь, що додає 132 кінські сили. Така комбінація буде працювати незалежно один від одного, згідно фірмової технології розподілу тяги між колесами - е-4ORCE. Витрата передньопривідного рішення заявлено на рівні 5 л/100 км, тоді як повний привід додасть 0,5 літра на 100 км шляху.

До речі, на ринку США доступний і старий двигун для Rogue – 2,4-літровий атмосферник на 184 к.с. Для всіх версій та ринків у парі з двигуном йде коробка передач СVT.

Інтер'єр Nissan X-Trail 2022 аксесуари купити килимки Україна ціна

Що стосується інтер'єру, X-Trail пропонує зручний та сучасний салон з дисплеями панелі приладів і системи мультимедіа по 12,3-дюймів. Як опція доступний і проекційний екран на 10,8". Для зручності водія будуть доступні система кругового огляду Nissan Safety Assist 360 та напівавтономна система водіння, що входить до пакету Nissan ProPILOT.

Місце на задньому ряду 5-місної версії Nissan X-Trail 2023 купити аксесуари в Україні оригінал опції Київ width=

Крім того, покупцеві доступні безліч варіантів персоналізації, що включають різні види тканини і шкіри (включаючи преміальну Nappa), а також сучасний водовідштовхувальний матеріал - Cell-Cloth. Компанія заявляє, що в 5-місному компонуванні об'єм багажника буде найбільшим у сегменті. Версія на 7 місць також має з'явитися на європейських ринках.

Ціни на новий Nissan X-Trail 2023 купити запчастини в Україні тюнінг

У салонах кросовер з'явиться вже цієї осені. Ціни для ринку Європи та України поки не відомі, але для Японії вартість на Nissan X-Trail 2023 починається з 22 700 до 32 000 євро.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!