Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Nissan Patrol Y60 1993 Safari 4 - наші роботи
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Nissan Patrol Y60 1993 Safari 4 - наші роботи

"Покращення легенди" - тюнінг Nissan Patrol Y60 Safari

Багато хто з нас чув історії про Ніссан Патрол та його нереальну прохідність. І це так, японці змогли "потрапити в яблучко" та створили справді легендарний позашляховик, який і досі часто зустрічається на Off-Road змаганнях. Але незважаючи на чудові можливості із заводу, йому, як і будь-якому справжньому позашляховику, слід обзавестися "джентльменським набором", що включає силові бампера, додаткову оптику, лебідку, хорошу гуму і т.д. Але про це далі.

У тюнінг-ательє Vnedorognik приїхав справжній красень, в ідеальному стані, без вм'ятин і подряпин, начебто тільки із заводу. Власник дуже сильно постарався над тим, щоб провести цей джип крізь роки у такій збереженості.

Метою покращення була підготовка Nissan Patrol Y60 до бездоріжжя. Насамперед, слід встановити посилену підвіску з ліфтом, здатну утримувати збільшену масу та покращити дорожній просвіт. Для цього було обрано комплект підвіски від OME - одного з найкращих виробників у цій сфері.

Підсилена підвіска OME для Nissan Patrol Y60 купити в Україні оригінал ціна дешево

Далі був замінений передній бампер на фірмовий силовий бампер ARB Delux ARB3416110. Він не тільки захистить кузов та всі важливі вузли й агрегати автомобіля, але й дозволить встановити додаткове обладнання, таке як лебідка та оптика. А ще він виглядає справді круто і перетворює Ніссан Патрол на суворого підкорювача офроуду.

Силовий бампер ARB на Nissan Patrol Y60 купити в Україні

Для збереження бічних частин були встановлені пороги та задній силовий бампер з виносним кріпленням запаски, активними стопами та поворотником. Це дозволить захистити автомобіль ззаду, не збільшуючи кути з'їзду та не погіршуючи зовнішній вигляд. А отримати доступ до запаски тепер стало значно простіше. Для доступу до багажника на даху ми встановили фірмову алюмінієву драбину Vnedorognik.

Тепер повернемось до передньої частини. У бампері розташувалась досить потужна автомобільна лебідка WARN Tabor 12K. Вона точно підійде для цього позашляховика та виконає своє завдання на всі 100 відсотків незалежно від складності проблеми, яку вона повинна вирішити. Тягового зусилля в 5 тонн та 24-метрового сталевого троса вистачить для більшості ситуацій.

Лебідка електрична WARN Tabor 12K на Nissan Patrol Y60 в Україні оригінал купити Київ

На бампер також встановили додаткову оптику, а саме світлодіодні фари Vision X CANNON на 90 W, які в кілька разів покращують світло вночі та у складних умовах. Крім цього, щоб бачити оточення при задньому ході, на задню частину багажника поставлено дві багатофункціональні світлодіодні фари SOLSTICE SOLO 2" 10. При малих габаритах ці "лампочки" добре освічують шлях і не дадуть зробити помилок при маневруванні.

Світлодіодні фари Cannon для бездоріжжя купити в Україні

Для захисту від води та можливості проходити значні броди, був встановлений найкращий на Ніссан Патрол шноркель від Safari - визнаного лідера в цій сфері, що випускає найкрутіші повітрозабірники вже не перший десяток років.

Шноркель Safari для Ніссан Патрол 60 оригінал ціна в Україні купити

Щоб завжди бути на зв'язку з колегами або друзями, а також мати можливість викликати допомогу та підкріплення в будь-який момент, встановлена автомобільна радіостанція President WILLIAM ASC TXMU094, що має мінімальний дизайн, але при цьому обладнана всім потрібним функціоналом і фірмовою якістю звуку та зв'язку.

Автомобільна рація President WILLIAM ASC TXMU094 купити в Україні

Оскільки власник часто возить із собою великий набір аксесуарів та речей, у багажник позашляховика були встановлені багажні модулі з шухлядами для інструментів та такелажного обладнання.

Також була виконана акустична підготовка та встановлені другий акумулятор й автомобільний інвертор, здатний видавати 24 В та 220 В, а також заряджати акумулятори позашляховика.

Останнім штрихом став повітряний компресор ARB CKMTP12, що дозволяє швидко підкачувати колеса, наприклад. Ви здивуєтеся, дізнавшись, наскільки широкий спектр застосування цих пристроїв.

Корисні аксесуари для бездоріжжя купити в Україні ціна оригінал

Після цього, можна сказати що тюнінг Nissan Patrol Y60 Safari був завершений, і він перетворив цей джип на справжнього підкорювача незвіданого, готового вирушити в складні, але вкрай цікаві пригоди. Але це інша історія, написана його власником. Ну а ми можемо лише сфотографувати цього красеня та процес його становлення на сторінках нашого сайту.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!