Головна Блог Статті Новини Навчання українських військових водінню бездоріжжям
Vnedorognik.ua logo

Навчання українських військових водінню бездоріжжям

Категорія:

тюнінг позашляховика

Громадська організація Offroadbrothers започаткувала проєкт, у якому охочі військові можуть навчитися екстремальної їзди на позашляховиках. На полігоні, рельєф якого наближений до стану доріг у місцях бойових дій, інструктори проводять навчання з правильного руху в колоні, пересування на понижених та підвищених обертах, а також повнопривідної їзди без гальм.

тюнінг пікапа

Армійцям дають поради, як маневрувати під час підйому/спуску, що робити для безпечної евакуації. Також хлопців вчать діяти в команді, визволяючи одне одного з пасток. Інструктори діляться лайфхаками їзди по піску, розмитих грунтових коліях.

лебідка на позашляховик

Кшиштоф Копала, польський офф-роуд інструктор, зазначає, що дуже важливо влаштовувати таке навчання не тільки для військових, а й для волонтерів. Адже ті, часто доставляючи допомогу в райони бойових дій, можуть потрапити в польові умови. Тому варто вміти маневрувати позашляховиком і на асфальті, і на грунтовій дорозі.

купити лебідку на позашляховик

До 24 лютого 2022 року полігон використовували для навчання екстремальної їзди всіх охочих, спортивних офф-роуд змагань міжнародного рівня. Зараз же на вихідних тут проводять безкоштовні навчання для волонтерів та бригад військових, які працюють на передовій. За 20 місяців війни спортивний клуб організації Offroadbrothers влаштував курси для понад 1000 осіб.

Контакти організації Offroadbrothers:

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Молодці, кожен допомагає чим може!!!

Владислав • 30.10.2023