Головна Блог Статті Новини Mazda показала новий пікап BT-50 2025 року
Vnedorognik.ua logo

Mazda показала новий пікап BT-50 2025 року

На офіційній презентації в Австралії компанія Mazda представила новий дизайн BT-50. Автомобіль зазнав рестайлінгу і отримав зовнішність у стилі кросовера CX-5. Вихід оновленого рамного пікапа на ринок заплановано на 2025 рік.

Зовнішній вигляд

Mazda BT-50 2025

Дизайнери переробили екстер'єр, щоб він більше відповідав поточному корпоративному стилю Mazda. Спереду в очі одразу впадає змінена решітка радіатора та оновлені світлодіодні фари. Також трохи змінилися бампери, дверцята кузова отримали дещо іншу виштамповку, задня оптика стала сучаснішою, зберігши колишню форму.

Mazda BT-50 2025

Інтер'єр

Салон також отримав свою дозу омолодження. Тут все в дусі часу — монітори стають більшими, мультимедіа функціональнішим. На центральній консолі встановили тачскрін діагоналлю 9 дюймів, а в ролі приладової панелі виступає 7-дюймовий дисплей. Тепер BT-50 підтримує бездротові Android Auto та Apple CarPlay, що вже стало золотим стандартом в індустрії.

Mazda BT-50 2025

Оснащення

У найбільш оснащеній версії пікапа будуть доступні такі корисні функції, як безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду, підігрів сидінь. Для підвищення безпеки вперше в BT-50 з'явиться система напівавтоматичного руху в заторах і система розпізнавання знаків.

Mazda BT-50 2025

Фейсліфтинг точно не можна назвати радикальним, новий дизайн є еволюцією попереднього. Однак ці невеликі зміни успішно «освіжають» пікап і наближають його до інших автомобілів Mazda. При цьому за технічною частиною пікап Mazda BT-50 має мало спільного зі своїми побратимами по бренду. Оскільки побудований на платформі Isuzu D-Max і виробляється з ним на одному заводі в Таїланді.

Технічні характеристики

Mazda BT-50 2025

Силові агрегати новинці дістануться у спадок від дорестайлінгової версії. Покупцям будуть доступні на вибір два чотирициліндрових рядних турбованих дизелі — на 1,9 літра і 150 к. с., а також на 3,0 літра і 190 к. с. Як трансмісію пропонуються «механіка» і «автомат», обидві КПП мають 6 передач.

Для бездоріжжя доступні версії з повним приводом, понижувальною передачею і блокований диференціал. При цьому машина може перевозити в кузові до 1065 кг вантажу.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 18-10-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!