Головна Блог Статті Тюнинг Кришка на пікап: характеристики і основні види
Vnedorognik.ua logo

Кришка на пікап: характеристики і основні види

aleksey-krivosheya

Алексей Кривошея

Я їжджу на HONDA PILOT II

Вінниця, Україна

Пікапи - незвичайні гібриди легкового та вантажного транспорту. Мають підвищений попит в нашій країні. Одночасно зі збільшенням популярності, зростає попит на модернізацію (тюнінг) таких транспортних засобів. Яскравий приклад: кришка багажника на пікап. Монтаж своєрідною даху виступає затребуваною послугою в автосервісі.

Для чого потрібна кришка на пікап: оцінка майстрів

Автокришка багажника виступає надійним захистом перевезених речей. Незважаючи на те, що в плані зручності транспортування, пікапу серед легкових авто практично немає рівних.

Кришка на кузов пікапа: призначення.

  1. Захист вмісту багажника. В даному контексті мова йде не тільки про захист від дощу або снігу, а й від пилу, бруду, піску.
  2. Безпека. Наявність кришки вбереже від розкрадання. З огляду на конструкційні особливості, швидко позбутися від захисного аксесуара без спеціального інструменту не просто.
  3. Поліпшення аеродинамічних характеристик. Показники обтічності авто повітряними потоками після професійного апгрейда вище, що відбивається на збільшенні швидкості.
  4. Економія палива. Установка кришки дозволяє знизити загальний витрата за рахунок збільшення швидкості. Потужний повнопривідний пікап відрізняється підвищеним «апетитом», тому можливість заощадити на паливі виступає вагомою причиною відвідування автомайстерні.

Особливості кришок кузова пікапа

Цікавить поліпшення експлуатаційних характеристик автомобіля? Хочете купити кришку багажника на пікап? Зверніть увагу на особливості конструкції. Жорстка кришка на пікап виступає додатковою майданчиком для перевезення вантажу з великими габаритами. Яскравий приклад: велосипеди, квадроцикли, спорядження для риболовлі. Для зручності і безпеки кріплення вантажу на кришці монтуються фіксують елементи: кошики, кільця, гаки та багато іншого.

Перш ніж купити кришку пікапа, варто врахувати її головний недолік. У кузові не можна перевезти вантаж, висота якого вище бортів. Виходом зі складної ситуації виступає можливість зняти кришку або їздити з відкритим верхом. Як перший, так і другий варіант відрізняється незручністю і виникнення питань з боку співробітників дорожньої інспекції.

Основні види кришок багажника на пікап

Сучасний ринок пропонує наступні моделі:

  • модель зі склопластику (мінімум захисту, максимум декору);
  • алюмінієва кришка на пікап (жорстка конструкція, що робить експлуатацію авто більш зручною);
  • кунг (будка з дахом, стінами та вікнами).

За оцінками експертів, кунги кришки для пікапів встановлюються в разі комерційного використання авто. З їх допомогою можна значно розширити сферу застосування транспортного засобу. Показовий приклад: експедиційні модифікації. Наявність орних люків і повноцінної задніх дверей значно збільшує корисний об'єм багажника.

Потрібна кришка кунга УАЗ пікап? Або цікавить модернізація іншої марки? Знайомство з каталогом, представленим в нашому інтернет-магазині, допоможе знайти відповіді на всі хвилюючі питання. Ми співпрацюємо з перевіреними компаніями, пропонуючи запчастини та аксесуари для авто в якісному виконанні. Наші переваги: ​​доступні ціни та швидка доставка по містам України.

Потрібна професійна допомога при виборі? Зв'яжіться з нашими менеджерами. Вони допоможуть знайти рішення в будь-якій ситуації.

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!