Головна Блог Статті Новини Кросовер Nissan X-Trail 2021: нова генерація моделі Rogue
Vnedorognik.ua logo

Кросовер Nissan X-Trail 2021: нова генерація моделі Rogue

Категорія:

Зовсім недавно компанія Nissan представила на загальний огляд нову генерацію кроссовера Rogue (також відомого як X-Trail). Автомобіль кардинально змінив зовнішній вигляд, придбав великий запас опцій і став одним з найбільш технологічних "позашляховиків" на північноамериканському ринку.

Розміри кросовера, побудованого на оновленій візку CMF-C / D, вийшли трохи менше, ніж у його попередника: колісна база зменшилася на 2,5 мм, а ширина і довжина - на 53 і 43 мм відповідно. У той же час, за рахунок нового шасі, збільшився вільний простір для пасажирів на задніх сидіннях. Однак, слід згадати, що в новому Nissan X-Trail не передбачений третій ряд сидінь, на відміну від нинішньої моделі.

Змінився і зовнішній вигляд кросовера. На новий Nissan була встановлена ​​двоповерхова світлодіодна головна оптика, трансформована радіаторна решітка з подвійною V-подібною окантовкою і автоматичні жалюзі. Також, вперше з'явилися двоколірні варіанти забарвлення кузова. На вибір доступні колеса, діаметром від 43 см до 48 см.

Не забули і про перетворення салону автомобіля - традиційний важіль передач поміняли на зручний джойстик, а стандартний центральний тунель - на дворівневий з місткою нішею. Кардинально перекроїли і передню панель авто: встановили проекційний дисплей, діаметром 27 см і збільшили мультимедійну систему Touch Screen з 7 до 23 сантиметрів.

Обсяг багажника залишився тим самим - 1113 літрів, але зі складеними сидіннями став більше - 2098 літрів проти 1982 літрів. Головна особливість оновленого Nissan - електроприводна пятідверка, легко активується ногою.

У стандартну комплектацію кросовера входять десять подушок безпеки і комплекс Safety Shield 360. Також він оснащений трьохзонним клімат-контролем, підігрівом керма і заднього ряду, камерами кругового огляду і просунутим полуавтопілотом ProPilot з адаптивним круїз-контролем.

У моторній частині поки обійшлося без вагомих змін. Автомобіль укомплектований бензиновим чотирициліндровим двигуном, об'ємом 2,5 літра і потужністю в 184 кінських сил. Крутний момент становить 245 Нм.

Для передньопривідних варіацій Nissan передбачено три пересувних режиму - Standart, Eco і Sport, а для повнопривідних додані ще Off-road і Snow.

Купити Nissan Rogue в США можна буде вже восени. Ціни компанія оголосить ближче до старту продажів. Що стосується європейського ринку, передбачається, що автомобіль з'явиться на ньому не раніше зими наступного року.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!