Головна Блог Статті Новини Концепти Nissan Frontier віддають данину популярним пікапам бренду з минулого
Vnedorognik.ua logo

Концепти Nissan Frontier віддають данину популярним пікапам бренду з минулого

Категорія:

Можливі модифікації пікапа Ніссан Фронтієр купити в Україні ціна орігнал аксесуари

Минув рік від презентації цієї моделі, і компанія вирішила освіжити інтерес покупців, представивши три концепти моделі. Шанувальники вінтажних пікапів відразу дізнаються вплив двох із трех концептів Nissan Frontier на автосалоні в Чикаго в цього року. Червоний Project Hardbody та сірий концепт Project 72X натхненні моделями пікапів, допомогли японському бренду затвердитися в Північній Америці в 1970-х та 1980-х роках.

Перший, мабуть, найвідоміший з концептів. Дизайн його коліс зроблений за індивідуальним замовленням, і явно натхнений моделлю Desert Runner старого пікапа Hardbody. Nissan також оснастив концепт унікальною глянцево-чорною решіткою радіатора, спеціальною графікою 4x4 та повнорозмірною запаскою, розміщеною на кузові.

Nissan Frontier Project Hardbody Concept купити запчастини для пікапа Ніссан Україна ціна

А фанати бренду дізнаються, що Project 72X натхнений пікапом Datsun 720 кінця 1970-х років. Цей  концепт відрізняється сірим забарвленням кузова та індивідуальною боковою графікою у вінтажному стилі. Колеса Project 72X насправді представляють собою перероблені запасні колеса від звичайного пікапа Frontier 2022 року, просто покрашені в білий колір.

Nissan Frontier Project 72X Concept аксесуари для японських пікапів Україна тюнінг

Якщо вам не до вподоби вигляд пикапів "старої школи", Nissan також продемонстрував концепт Project Adventure, який оснований на стилі PRO-4X Frontier 2022 року і носить більш агресивні шини для бездоріжжя, виготовлену на замовлення дугу кузова з карбону та безліч аксесуарів для кемпінгу, включаючи автомобільну палатку, покликаних продемонструвати можливості Frontier у подорожах.

Nissan Frontier Project Adventure Concept кемпер кунг для пікапа оригінал Україна

Крім індивідуального оформлення кузова та шноркеля, Project Adventure має оновлення, які в даний час доступні або через тюнінг, або через каталог бренду. Всі три представлених тут концепти мають ліфтовану підвіску: 72X піднятий на 2,5 дюйма, Hardbody — на 3 дюйма, а Adventure в на 5 дюймів у порівнянні зі стандартним Frontier.

Малоймовірно, що будь-який з цих трьох концептів потрапить у серійне виробництво в якості спеціального випуску або обмеженої серії нового Frontier. Але враховуючи, що більшість модифікацій можна провести на вторинному ринку, розгляньте ці концепції як джерела натхнення для тюнінгу вашого ідеального пікапа.

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!