Головна Блог Статті Новини Конкурент Ford Ranger? Компактний пікап Hyundai Santa Cruz 2022 на базі Tucson
Vnedorognik.ua logo

Конкурент Ford Ranger? Компактний пікап Hyundai Santa Cruz 2022 на базі Tucson

Категорія:

Компактний пікап Hyundai Santa Cruz 2022 купити в Україні ціна оригіналу запчастини Київ тюнінг

Корейський автовиробник останнім часом значно розширює лінійку своїх автомобілів, вступаючи у боротьбу за нові для себе сегменти ринку. Інтерес до класу пікапів ми помітили з виставки 2015 року в Детройті, де компанія представила концепт Санта Круз, який, до речі, був досить успішним.

Тепер автовиробник випускає новий Hyundai Santa Cruz з фірмовим дизайном у стилі останнього покоління Tucson. До речі, на його основі він і побудований, а це означає, що покупці можуть розраховувати на подібний список опцій і ціну. Пікап отримав подвійну кабіну, зручну для поїздок з дітьми та досить великий кузов, що забезпечує достатньо місця для розумної кількості багажу або спорядження, а металевий борт забезпечить його безпеку і надійність. Крім того, з цікавих особливостей в Santa Cruz є прихований відсік для зберігання з замком, вбудований в підпілля багажного відділення, аналогічний такому в Honda Ridgeline.

Вид ззаду на Hyundai Santa Cruz тюнінг купити в Україні ціна кунг Київ

Чотирьохдверний пікап має довжину в 4971 мм, що значно коротше за його найближчих конкурентів в особі Toyota Tacoma та Chevrolet Colorado з їх 5390 і 5403 мм відповідно. Таким чином, в плані розмірів у цього "малого" немає конкурентів. Хоча складно називати його таким, враховуючи довжину, схожу з BMW X7.

Зовні він подібний з останнім Tucson й отримав від нього багато функцій та рішень, включаючи східчасту решітку радіатора з вбудованими денними ходовими вогнями, форму переднього бампера і низько розташовані фари. Збоку можна помітити круглі колісні арки, в які добре вписані 20-дюймові колеса з оригінальним малюнком, що нагадує зірку.

Нове бачення екстер'єру від корейської компанії купити тюнінг для пікапів ціна Київ

На задньому бампері ви можете помітити сходинки як у Шевроле Колорадо, а також велику вибиту назву моделі, виконану в стилі старих пікапів. Задня оптика виділяється з потоку й виглядає вкрай незвично у порівнянні з конкурентами. У кузові виробник розташував прихований підпіл крім основного простору, де помістився речовий ящик і розетка на 110 Вольт, яка буде вагомим плюсом для багатьох покупців. Але такі приховані місця є і в салоні. Можна відкинути заднє сидіння та отримати доступ до прихованої ніші, розташованої по всій довжині другого ряду.

Кузов компактного пікапа Hyundai Santa Cruz купити запчастини в Україні

Інтер'єр також увібрав у себе останні напрацювання та дизайн виробника й виглядає приємно. У базовій комплектації вам доступний 8-дюймовий екран мультимедіа, який задовольняє основні завдання, а за додаткову плату можна встановити збільшений сенсорний екран на 10,3 дюйма. Також з опцій можна отримати шкіряні сидіння з електроприводом та вентиляцією (передніх), люк, адаптивну систему круїз-контролю та функцію дистанційного запуску.

Інтер'єр Hyundai Santa Cruz купити килимки в Україні аксесуари топ якість з доставкою

Що стосується силових агрегатів, Hyundai Santa Cruz отримав базовий 2,5-літровий 4-циліндровий рядний двигун на 190 к.с. з 8-ступінчастою АКПП, що працює з переднім приводом, як і в Таксоні 2022 року. У такому виконанні максимальна здатність буксирування заявлена на рівні 3500 фунтів.

Опціонально доступна продуктивніша версія з 2,5-літровою турбочетвіркою на 275 к.с. та 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням та повним приводом. Ця модель зможе буксирувати до 5000 фунтів.

Гамма двигунів пікапа Hyundai Santa Cruz тюнінг запчастини оригінал Київ Україна купити з доставкою

Система повного приводу має міжосьовий диференціал, здатний розподіляти момент по осях залежно від умов та манери їзди водія. З режимів керування є:

  • Normal
  • Smart
  • Sport

Останній може передати до половини моменту на задню вісь, хоча в більшості випадків автомобіль використовуватиме тільки передній привід, забезпечуючи ефективну економію палива.

З інтелектуальних функцій безпеки в цей пікап входить система автоматичного екстреного гальмування з виявленням пішоходів і активним контролем смуги руху, а як опції доступні монітори і камери сліпих зон, а також система кругового огляду.

Ціна Hyundai Santa Cruz тюнінг купити Вінниця оригінал кунг оптика

Випуск перших серійних моделей розпочався у червні 2021 року у штаті Алабама, США. Ціна Santa Cruz 2022 починається від 25200 доларів у базовій версії (SE). На вибір доступні 5 комплектацій (SE, SEL, SEL Activity, SEL Premium та Limited, ціни яких стартують з 25200, 28400, 31650, 36870 та 40900 доларів відповідно).

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Классная новость.Жду не дождусь )

Василий • 08.02.2022