Головна Блог Статті Новини Jeep оновив 2024 Gladiator: поліпшені характеристики, дизайн і безпека
Vnedorognik.ua logo

Jeep оновив 2024 Gladiator: поліпшені характеристики, дизайн і безпека

Категорія:

Jeep Gladiator 2024 пікап новий купити тюнінг запчастини в Україні

Днями в США Jeep представив модель 2024 Gladiator - доопрацьовану і найпотужнішу модифікацію пікапа Джип на сьогоднішній день. Він вирізняється новою решіткою радіатора із сімома прорізами, можливістю встановлення сидінь з електроприводом, великою кількістю подушок безпеки і новими варіантами виконання.

Нові версії Jeep Gladiator 2024 року новий купити кунг в Україні

У США модельний ряд поповнився двома новими варіантами Джип Гладіатор (поки що немає підтвердження, що вони з'являться в Європі та Україні), включно з Mojave X і Rubicon X. Обидва варіанти оснащені вбудованою "камерою для бездоріжжя", сталевими бамперами та оздобленими шкірою Nappa передніми сидіннями з можливістю регулювання у 12 напрямках.

Нова мультимедіа система для Jeep Gladiator

Бездротова система Apple CarPlay та Android Auto доступна в усіх комплектаціях завдяки впровадженню 12,3-дюймового сенсорного екрана інформаційно-розважальної системи Uconnect 5. Вона підтримує під'єднання двох телефонів через Bluetooth та функцію Alexa home to car.

Рестайлінг Jeep Gladiator 2024 купити запчастини для тюнінгу Україна кунг ролет

Крім того, в лобове скло вбудована антена "стелс" для трейлу і сім нових варіантів колісних дисків. Gladiator також пропонує свободу просто неба: складне лобове скло, три варіанти даху і три варіанти дверей, включно з фірмовими напівдверима та знімними дверима.

Характеристики нового Джип Гладіатор 2024 купити посилену підвіску пружини амортизатори ціна

При цьому буксирувальна здатність становить 3,5 тонни. Великий Jeep, як і раніше, використовуватиме бензиновий двигун Pentastar V6 потужністю 285 к.с. і об'ємом 3,6 л., з 6-ступінчатою механічною коробкою передач і 8-ступінчатою автоматичною. Пізніше має з'явитися гібрид на 375 к.с., що заряджається, - у Jeep Wrangler така версія вже є.

Безпеку також було покращено завдяки бічним подушкам безпеки першого і другого ряду. У стандартну комплектацію входить система попередження про лобове зіткнення і круїз-контроль із функцією екстреної зупинки, а також система контролю стійкості та електронна система запобігання кренів.

Кунг-кемпер для нового Jeep Gladiator купити в Україні ціна

Дві нові моделі, що розташувалися у верхній частині модельного ряду, оснащені системою контролю сліпих зон і системою виявлення задньої поперечної траєкторії. Крім того, на виставці показали можливі аксесуари для свого пікапа, включаючи кунг-кемпер для Джип Гладіатор. Технічні характеристики для Європи, дата надходження в продаж і ціни поки що не оголошені. Більш детальна інформація буде представлена ближче до початку продажів.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати