Головна Блог Статті Новини Geely будує новий пікап, що може з'явитися в Україні
Vnedorognik.ua logo

Geely будує новий пікап, що може з'явитися в Україні

Категорія:

Китайський кросовер від Geely купити в Україні запчастини

Новини про появу новинок китайського автопрому не перестають дивувати, і це одна з тих, що може бути цікавою для українців. Китайський автовиробник розробляє модель власного пікапа, який планує продавати як на ринку Китаю, так і в інших країнах. Нещодавно в мережі з'явилися патентні зображення цього автомобіля, з яких можна зробити висновок про його зовнішність.

Патентне фото екстер'єру пікапа Geely аксесуари купити ціна

Модель планується до запуску у третьому кварталі наступного року. На даний момент відомо лише робоче ім'я авто – Geely high-end commercial vehicle SC02, але відомо що позашляховик стоятиме на платформі кросовера Geely Haoyue.

Кросовер Geely Haoyue купити в Україні ціна з доставкою

Судячи з наявних даних, майбутній китайський пікап належатиме до класу компактних пікапів і з'явиться в модельному ряду одного з брендів, що належать Geely, таких як Maple або Farizon.

Характеристики пікапу від Geely в Україні купити з доставкою

"Грузовичок" йтиме виключно в Dual Cab версії (чотирьохдверне виконання), а довжина при цьому буде трохи більше 5 метрів. Крім цього, відомо, що вантажопідйомність у нього на рівні 700-800 кг. Приводитиме в рух автомобіль бензиновий турбомотор, об'ємом 1,8 л. на 184 л.с. і 300 Нм крутного моменту. З двигуном планується ставити 7-ступінчату КПП з двома зчепленнями та привід на вибір – повний чи лише передній.

Практичний позашляховик від китайської компанії купити кунг аксесуари Україна ціна

Цього року компанія Geely заявила про повернення на ринок України 2022-го, і буде наголошувати на автомобілях з підвищеною прохідністю, так що є всі шанси незабаром побачити китайську «вантажівку» на українських дорогах.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!