Головна Блог Статті Змагання Звіт про фінал змагання "Кубка ЗСУ" Ukraine Forest Challenge
Vnedorognik.ua logo

Звіт про фінал змагання "Кубка ЗСУ" Ukraine Forest Challenge

Категорія:

Кубок ЗСУ 2023

25-26 листопада 2023 року в Голосіївському районі відбувся фінал "Кубка ЗСУ" Ukraine Forest Challenge - екстремальних автомобільних змагань, що включали участь у різних класах транспортних засобів, включаючи автомобілі, баггі та позашляховики, розподілені за різними рівнями вправності від любителів до професіоналів. Зібрані кошти від учасників за участь у змаганнях були перераховані на підтримку Збройних Сил України.

Учасники долали різноманітні маршрути, де їм довелося стикатися з природними перешкодами та спеціально побудованими конструкціями. Для подолання використовувалися різноманітні технічні засоби, включаючи автомобільні лебідки, домкрати, такелажне обладнання і сенд траки.

Змагання по оффроуду в Україні

Захід, організований для випробування та вдосконалення технічних можливостей автотранспорту, виявився також відмінною можливістю для активного відпочинку та гастрономічного задоволення. Учасники змагань мали змогу насолодитися смачними стравами, такими як плов, лаваші, шашлики та іншими смаколиками, приготованими на території події. Заходи такого роду стали не лише залишилися важливим елементом сприяння спільноті автомобілістів, але й внесли свій вклад у фінансову підтримку національних оборонних зусиль. Наша компанія також прийняла участь у організації цього заходу, ставши одним із спонсорів фіналу “Кубка ЗСУ” UFC.

Подписывайтесь на наши соцсети


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!