Головна Блог Статті Новини Chery представила новий великий кросовер
Vnedorognik.ua logo

Chery представила новий великий кросовер

Категорія:

Компанія проектує та виготовляє свої автомобілі під декількома брендами, одним з яких є Jetour, що був створений у 2018 році. Тепер лінійка цього виробника поповнилася новою моделлю з привабливим цінником.

Презентований новий Jetour X90 Plus купити в Україні запчастини ціна

Цей кросовер отримав назву X90 Plus та є покращеною версією 90-ї моделі. Йому дісталася стильна зовнішність за рахунок перероблених бамперів, решітки радіатора з масивними горизонтальними лініями та новою секцією ДГЗ. Передня оптика взята з X95, а задні ліхтарі були об'єднані трендовою сьогодні суцільною смугою.

Зовнішній вигляд кросовера Jetour X90 Plus купити в Україні запчастини дешево

Габарити автомобіля дійсно значні, довжина − 4858 мм, ширина − 1925, а висота − 1780 міліметрів. Розмір колісної бази становить 2850 мм.

Габаритні показники Jetour X90 Plus тюнінг позашляховиків Україна

Семимісний салон також виглядає гідно. Він був також взято з «старшої моделі», але трохи перероблений, а саме був змінений селектор трансмісії та встановлені нові дефлектори обдування, а блок клімат-контролю, який знаходиться під ними, тепер світлодіодний. У «базі» будуть присутні камери кругового огляду та круїз-контроль, а в «топі» ще й бездротову зарядку, систему утримання в смузі, а також адаптивний круїз.

Інтер'єр Jetour X90 Plus від Chery автомобільні новини позашляховиків

Під капот встановлені ті ж мотори, що й у інших Jetour, а саме турбові бензинові 4-циліндрові мотори на 1,5 та 1,6 літра, що видають 156 та 197 коней відповідно. У парі з ними буде йти шестиступінчаста механічна коробка передач або аналогічний по ступеням «робот» з двома зчепленнями. Привід для економії буде виключно переднім.

Базовий двигун для Jetour X90 Plus купити в Україні запчастини Chery

Тепер найцікавіше − вартість. Традиційно для Jetour, ціна на нову модель дуже приваблива. За X90 Plus в Китаї потрібно віддати від 101 до 194 тисяч юанів або від 15800 до 21600 доларів за поточним курсом. Компанія не виключає появи цього автомобіля в інших країнах, а на Українському ринку вже продається кросовер X70. І якщо він приїде до нас, то стане вкрай цікавою пропозицією серед конкурентів у своєму класі.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

когда на Украине появится х90 плюс?

генадий • 29.01.2023

На даний момент Jetour не планує поставок кросовера X90 Plus на ринок України.

Адміністрація • 30.01.2023