Головна Блог Статті Новини Чи буде Toyota Land Cruiser 300 пікапом з подвійною кабіною?
Vnedorognik.ua logo

Чи буде Toyota Land Cruiser 300 пікапом з подвійною кабіною?

Категорія:

Можливий зовнішній вигляд пікапа на основі Land Cruiser 300 купити запчастини Україна ціна

Toyota Land Cruiser 300 2022 року, можливо, була найбільшою прем'єрою 2021 року, яка підірвала ринок позашляховиків. Незважаючи на велику кількість чуток та думок експертів щодо дизайну та застосованих рішень, Тойота Ленд Крузер 300 стала хітом. І вже зараз, у компанії сформована черга із замовлень до 2023 року на цю модель.

Бразильський художник Клебер Сільва створив цей рендер, який зшиває передню частину 300-ї серії з кузовом повнорозмірного пікапа, створюючи пікап Land Cruiser 300 з подвійною кабіною. Це міг би бути один із найкращих люксових пікапів на ринку. Незважаючи на те, що Сільва назвав своє творіння Toyota HiLux TRD 2024 року, можливість створення подвійної кабіни серії 300 не виключена.

Пікап Toyota Land Cruiser 300 купити в Україні

В останні дні в США була представлена Toyota Tundra 2022, пікап з тією ж трансмісією та конструкцією днища кузова, що і новий Land Cruiser.

Нова Toyota Tundra 2022 купити в Україні запчастини тюнінг ціна

Toyota розуміє, що сегмент пікапів стає популярним на всіх континентах, і за останні кілька років попит на автомобілі цього типу тільки зростає. І, в той час як Tundra з більшою ймовірністю побачить світ на ринках Африки, Азії та Австралії, Toyota завжди може зрештою використати добре ім'я Land Cruiser та пропонувати преміум пікап на основі 300 серії та на інших ринках, включаючи Європу та СНД.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!