Головна Блог Статті Новини Автобагажники и автомобильные боксы
Vnedorognik.ua logo

Автобагажники и автомобильные боксы

Категорія:

Останнім часом в Україні спостерігається стрімке зростання числа любителів активного і екстремального відпочинку, авто- та велотуризму. Це, в свою чергу, призвело до появи величезної кількості самих різних моделей автобагажників, автомобільних боксів і аксесуарів. Сьогодні в нашій країні можна без будь-яких проблем придбати високоякісні автомобільні багажники, вантажні бокси а також додаткові кріплення і аксесуари.

Наявність автобагажників у Вашого авто дає можливість з комфортом відправлятися в далеку подорож, виїжджати на пікніки з друзями або родиною, не турбуючись про те, де розмістити всі необхідні речі. Існує безліч видів автобагажників: багажники для автомобілів з рейлінгами, багажники зі штатними місцями, з водостоками, універсальні і т.п. Найбільш популярним на сьогоднішній день є універсальний авто багажник платформа. Протягом декількох десятиліть він безвідмовно служить мільйонам наших співвітчизників. Однак не варто недооцінювати і імпортні автобагажники. Використання новітніх розробок, впровадження їх у виробництво, прагнення зробити автобагажник максимально зручним і стильним - основні принципи всесвітньо відомих компаній-виробників автобагажників і боксів, велосипедних кріплень, аксесуарів і т.п.

Ви захоплюєтеся їздою на велосипеді, придбайте авто багажник для перевезення велосипедів і віддавайтеся улюбленому заняттю в наймальовничіших куточках нашої природи. Установка автомобільного боксу на дах - це прекрасне рішення для будь-якого автомобіля. Зберігання та перевезення речей в закритому боксі найбільш безпечна. Крім цього Ваші речі будуть надійно захищені від несприятливого впливу навколишнього середовища.

Більшість компаній-виробників подбали і про такий важливий чинник як обтічність автомобільного боксу. Наділений прекрасними аеродинамічними властивостями, сучасний Автобокс не має негативного впливу на швидкість пересування автомобіля. Однак фахівці, що займаються тестуванням автомобільних багажників і боксів, настійно рекомендують автомобілістам не перевищувати швидкості в 120 км / ч. Також необхідно пам'ятати, що вантажопідйомність автомобільного боксу обмежена. Хоча в інструкції по використанню боксу і вказана вантажопідйомність до 100 кг, все ж не варто перевантажувати бокс - немає ніякої гарантії, що таку вагу витримає дах автомобіля.

Більшість автомобільних боксів оснащені системою «швидкий клацання», що дозволяє провести установку боксу без використання саморізів і інструменту. Досить правильно вставити U-образні скоби в отвори, встановити кріплення і спеціальну кліпсу. Також легко бокс і знімається з даху автомобіля. Деякі автомобільні бокси відкриваються з обох сторін, що дуже зручно в умовах тісної парковки.

Деякі моделі сучасних автомобілів ще на заводі-виробнику оснащуються спеціальними вбудованими кріпильними місцями, що значно полегшує установку автобагажників. Однак якщо авто не має таких кріпильних місць автобагажники можуть встановлюватися на спеціальні рейлінги. Також можлива установка аеродинамічних профілів, що прекрасно відбивається на швидкості автомобіля. У разі, якщо Ваш автомобіль має дах обтічної форми авто багажник прикріплюється безпосередньо до дверних отворів автомобіля.

Будь-який з нас, вибираючи автомобільний багажник або автомобільний бокс, віддає перевагу найбільш якісним і практичним. Лідерами з виробництва високоякісних і багатофункціональних авто багажників і боксів є компанії GEV, Hapro, Mont Blank, Junior.

Компанія Mont Blanc на сьогоднішній день є однією з провідних в області виробництва авто багажників. Mont Blanc успішно працює і процвітає протягом 50 років. За цей серйозний термін компанія завоювала одну з лідируючих позицій в світі по виробництву автомобільних боксів, авто багажників і різних автомобільних аксесуарів. Миттєво реагуючи на найменші зміни в своїй галузі, впроваджуючи сучасні технології, використовуючи тільки високоякісні матеріали, компанія Mont Blanc домоглася великих успіхів. Однією з найбільш затребуваних розробок Mont Blanc на сьогоднішній день є велосипедне кріплення Barracuda. Ця революційний винахід геніально просто і унікально. Кріплення Barracuda робить транспортування велосипеда максимально комфортною. Також великим попитом користуються бокси Titon виробництва компанії Mont Blanc. Зручність і безпека - ці якості прекрасно характеризують цю серію автомобільних боксів. Величезною популярністю і постійно зростаючим попитом користуються аеробагажнікі Аerogriper. Багажники Аerogriper мають аеродинамічну форму, що дозволяє автомобілю рухатися на високій швидкості. Фахівці компанії Mont Blanc безустанно працюють над вдосконаленням вантажних якостей легкових автомобілів і, як результат їх роботи, з'являються такі прекрасні моделі як кріплення Barracuda, аеробагажнікі Аerogriper, автобокси Triton і багато іншого. Перш ніж потрапити в продажу вся продукція компанії проходить багаторівневе CitiCrash-тестування. Тільки після підтвердження безпеки і високої якості, продукція Mont Blanc потрапляє кінцевого споживача.

Для комфортного перевезення різних вантажів, а зокрема спортивного інвентарю (лиж, сноубордів, спорядження для дайвінгу), наметів, туристичного інвентарю та іншого ідеально підійдуть вантажні автомобільні бокси голландської фірми Hapro. Багаторічний досвід, впровадження новітніх технологій, вдосконалення продукції - все це дає можливість авто боксів Hapro показувати найкращі результати під час тестування і експлуатації. Бокси Hapro відрізняються підвищеною безпекою, міцністю, відмінною якістю. Використання вантажних багажників Hapro дозволяє істотно підвищити місткість Вашого авто. Також слід зазначити і доступні ціни на продукцію компанії Hapro.

Лідируючі позиції серед італійських автомобільних боксів по праву займає модельний ряд X-treme зокрема бокс Junior X-treme 450. Цей елегантний Автобокс істотно розширює можливості при перевезенні різних вантажів, відрізняється підвищеною міцністю і зручністю в обігу.

Прекрасними технічними характеристиками і тривалим терміном експлуатації відрізняються автобагажники відомої фірми GEV. Якісні, зручні у використанні, місткі і стильні автомобільні багажники GEV приємно дивують низькими цінами. Купуючи авто бокси і багажники GEV, Ви отримуєте прийнятну якість за найкращими цінами.

Сьогодні кожен автолюбитель має можливість вибору саме такого авто багажника або боксу, який буде максимально відповідати його вимогам, дизайну автомобіля і, звичайно ж, підходити за ціною. У всьому різноманітті форм, розмірів, кольорів, дизайну Ви зможете розібратися, відвідавши наш Інтернет магазин. У нас Ви зможете придбати автобагажник потрібного кольору, в різних модифікаціях, телескопічні та аеродинамічні, підібрати автомобільні бокси за колірною гамою, а також містким і естетичним характеристикам. Крім того різноманітні додаткові аксесуари, Багатоформатна кріплення для велосипедів, лиж, серфінгу, багажні платформи, а також експедиційні багажники використовувані для оффроад автомобілів і багато, багато іншого.

Оперативність виконання замовлення, гарантія на пропоновану продукції, і найдоступніші ціни - все це чекає Вас в нашому магазині.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати