Головна Блог Статті Новини Абсолютно новий кросовер Opel Mokka здивував технологічним салоном
Vnedorognik.ua logo

Абсолютно новий кросовер Opel Mokka здивував технологічним салоном

Категорія:

Зовсім недавно відбулася презентація абсолютно нового Opel другого покоління. Автомобіль став більш компактним, відзначився вражаючою зовнішністю і стильним інтер'єром.

Компанія Opel представила абсолютно новий кросовер Mokka

У новинці представлені три типи двигунів - бензиновий, дизельний та електричний. На відміну від свого попередника, довжина Mokka зменшилася на 12,5 см, але ширина «виросла» на 1 см. Колісна база, в свою чергу, збільшилася на 2 мм. Спроектували транспортний засіб на базі CMP без передбаченого повного приводу.

Новий кросовер Opel Mokka обновив інтер'єр

Opel Mokka - перший серійний автомобіль, який приміряв на собі сучасну дизайнерську ідею – Opel Vizor. Головна відмінна риса концепції полягає в об'єднаних у загальний блок фарах і решітки радіатора. Світлодіодна оптика доступна в базовій модифікації, а для топ-версії передбачені адаптивні матричні фари на 14 світлових елементів. 

Технічне оснащення таке ж як у хетчбек Corsa-e, а саме - 136-сильний електромотор на 280 Нм, що працює від акумулятора, ємністю 50 кВт/ч. Обсяг багажника склав 350 л.

Максимальна дистанція, яку долає автомобіль без підзарядки становить 322 км, швидкість при цьому – не більше 150 км/год.

Новий дизайн екстер'єра Opel Mokka

Opel оснастили короткими звисами, широкою колією і комбінованим забарвленням кузова. В екстер'єрі також відбулися зміни - встановлена мультимедійна система з голосовим управлінням, Apple CarPlay і Android Auto, ергономічні крісла, світлодіодна оптика і система розпізнавання дорожніх знаків. За окрему доплату можна придбати адаптивний круїз-контроль, 180-градусну камеру заднього огляду і масажні крісла.

На європейському ринку продажі нового Opel Mokka почнуться вже 2021 року.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!