Головна Блог Статті Новини Потужно. Швидко. Безпечно - Isuzu D-Max
Vnedorognik.ua logo

Потужно. Швидко. Безпечно - Isuzu D-Max

Категорія:

Зміст

Знаєш про що я говорю? Ні? Це японський пікап з непереможними технічними характеристиками та комфортною конструкцію, що підкорив серця тисяч автовласників і, безпосередньо,  любителів оффроуд спорту. 

Цей залізний звір здатний подолати будь-які перешкоди на дорозі, а його можливості та сили збільшувалися з кожним поколінням оновлення. І саме зараз пікап мега потужний та затребуваний на світовому ринку авторинку. 

Хочеш деталі, Isuzu d max характеристики? Тоді погнали по найпотужніших венах цього монстра від сьогодення до початку існування.

III покоління Isuzu D-Max (2019 р - теперішній час)

11 жовтня 2019 року в Таїланді був представлений рестайлінговий пікап створений разом з компанією Mazda з покращеним функціоналом та турбодизельними двигунами:

  • об'єм 1.9 л RZ4E-TC I4 з потужністю в 150 к.с. та з обертовим моментом - 350 Нм;
  • об'єм 3.0 л 4JJ3-TCX I4 з потужністю 190 к.с. і обертовим моментом - 450 Нм.

Купити запчастини на Isuzu D-Max III покоління в Україні

Екстер'єр

Виражений зовнішній вигляд покращили конструктори порівняно з попередніми моделями. Грізний вид передньої частини позашляховика доповнюється світлодіодними двоярусними фарами Vision Bi-LED з холодними протитуманними вбудованими вогнями. Модифікована шестикутна радіаторна решітка, що стала масивнішою та міцнішою, за моделі перших двох поколінь.

Автомобіль створювалася за допомогою нової платформи Isuzu Dynamic Drive, відтепер база коліс збільшилась на 30 мм, тобто досягла 3125 мм. Змінилася висота бортів кузова до 490 мм, тепер перевезти близько тонни вантажу не стане проблемою з габаритами та міцністю пікапа. 

Покращений рельєф, особливо бокових частин, де виражені виділенням вікна, збільшені колісні арки. Покращена загальна аеродинаміка авто завдяки оптимізації коліс та арок, форми даху і кузова. Ідеальна конструкція кузова помістила під собою фаркоп з буксирувальними вухами, запасне колесо та, безпосередню вихлопну трубу.

isuzu d max характеристики

Інтер'єр

Внутрішнє наповнення кабіни виготовлене переважно зі шкіри, міцних тканин та металу з високоякісним пластиком. Також кабіна з двома рядами сидінь змінила розміри, вона стала:

  • коротша на 30 мм, тепер 5265 мм;
  • ширша на 10 мм - 1870 мм;
  • вища на 5 мм - 1790 мм.

Укомплектована модель 7- або 9-дюймовою мультимедійною системою з широким асортиментом опцій, вентиляційною системою. Клімат-контроль та система підігріву сидінь дозволить комфортне користування авто в будь-яку погоду. Комфортні сидіння з підлокітниками, функціональна панель приладів та підтримка сервісів мобільних  від  Apple та Android.

Isuzu d max технічні характеристики

  1. Силовий агрегат - це дві дизельни 4-циліндрові силові установки з турбонаддувом, газорозподільний 16-клапанний механізм та двигуни 1.9L RZ4E-TC I4 або 3.0 L 4JJ3-TCX I4.
  2. Трансмісія. 6-ступінчаста механічна КПП з заднім приводом або 6-діапазона коробка-автомат з повним приводом типу Part-Time, переднім жорстким містом та блокуванням заднього диференціала.
  3. Ходова частина. Установка на платформі Isuzu Dynamic Drive, що має рамну конструкцію з додатковими поперечними підсилювачами, виготовленими зі сталі надвисокої міцності (складають 46% матеріалу деталі). Рейкове кермове управління укомплектоване гідропідсилювачем, а гальмівна система оснащена пристроями гальмування на дисках - 2-поршневі 320 мм механізми.

Купити комплектуючі на Isuzu D-Max III покоління в Україні

Тюнінг

Підсилення потрібне для будь-якого авто і це не виняток відносно Isuzu D-Max, оскільки ще стільки всього можна вдосконалити. А головне зробити якомога комфортніше для себе, щоб збільшити експлуатаційний період машини долати всі труднощі проїжджої частини.

Пікап створений більше з метою перевезення вантажів, а це неабияк швидко може зношувати підвіску та амортизатори. Для запобігання цієї проблеми та покращення загального функціоналу укомплектуй позашляховик посилюючі запчастинами. Необхідні комплектуючі з Vnedorognik.ua:

  • ліфт-підвіски - це покращить геометричну прохідність авто та дозволить на повну використовувати вантажепідйомність;
  • кунги - найкраще справляються із захистом вантажу від несприятливих погодних умов, при цьому збільшують простір кузова;
  • ролети - широкий асортимент надійного та високоякісного захисту від затікань води;
  • лебідки - універсальне рішення, особливо при подорожах в пересічні місцевості.

Якщо говоримо про подорожі та відпочинок, то нікуди без туристичного обладнання, проте в широкому асортименті товарів є ще безліч деталей для вашого потужного пікапа 3 покоління.

II покоління Isuzu D-Max (2011 - 2018 рр)

Розробники покращити авто порівняно з випуском першого покоління пікапа, тепер його представили з міцною рамою, трьома видозміненими кузовами та з кількома варіантами трансмісій (повним та заднім приводами). Та різні варіанти дизельних та бензинових двигунів.

Безпека пікапа відіграє досить важливу роль і саме за це японськи виробники взялися з певним рівнем відповідальності. Встановлено 6 подушок безпеки на першому ряді сидінь та бічні на другому ряді сидінь.

Купити запчастини для Isuzu D-Max II покоління в Україні

Таблиця двигунів II покоління Isuzu

Модель Тип двигуна/код Потужність, об/хв Крутний момент, об/хв
Бензинові
2.4 L Vortec ? см3 DOHC Р4 123 к.с. (92 кВт) 207 Нм
3.6 L Alloytec LY7 3564 см3 DOHC V6 211 к.с. (157 кВт), при 6500 313 Нм, при 2600
Дизельні
1.9 L RZ4E-TC 1898 см3 DOHC Р4 150 к.с. (110 кВт), при 3600 350 Нм, при 1800
2.5 L 4JK1-TC 2499 см3 DOHC Р4 100 к.с. (75 кВт), при 3600 280 Нм, при 1800-3400
2.5 L 4JK1-TCX 2499 см3 DOHC Р4 136 к.с. (100 кВт), при 3600 320 Нм, при 1800-2800
2.5 L 4JK-1E5-TC 2499 см3 DOHC Р4 163 к.с. (120 кВт), при 3600 400 Нм, при 1400-2000
3.0 L 4JJ1-TCX 2999 см3 DOHC Р4 163 к.с. (120 кВт), при 3600 333-360 Нм, при 1600-3200

Екстер'єр та інтер'єр

Традиційний дизайн з додаванням хромови грат радіатора та масивною оптикою головного світла. Додані секції з денним освітленням холодного протитуманного ефекту.

Оснащений автомобіль потужними арками коліс, під якими встановленні 16-дюймові та 17- дюймові колеса, а при необхідності можна встановити 18-дюймові для більш екстремальних поїздок. Завдяки модернізації бічних підніжок збільшилася висота дорожнього просвіту, тепер вона становить 225 мм.

 Задня частина видозмінена і підготовлена для більш довготривалих експлуатацій тим паче по бездоріжжю. На додачу в ручку, що відкриває борт встановили камеру заднього виду для комфортного перебування на дорозі. 

Внутрішня частина оснащена аудіосистемою базового типу з 4 динаміками, пізніші конструкції оснащувалися уже 6 та 8 динаміками. Встановлений 7-дюймова сенсорна панель та налагодження підключення до системи Android Auto чи Apple CarPlay. Ця функція допомагає слідкувати за даними автомобіля і знати всю інформацію про силовий агрегат, палива та інші складові.

isuzu d max технические характеристики

Технічні характеристики

  1. Силовий агрегат. Окрім різних варіацій двигуна, встановлена система впорскування палива Common Rail та газорозподільний 16-клапанний механізм.
  2. Трансмісія - 6-швидкісна механічна КПП або 6-діапазона автоматична КПП Aisin з повним приводом.
  3. Ходова частина створена потужній конструкції рами з не розрізним заднім мостом. Укомплектована подвійними важелями та напівліптичними ресорами. Вентильовані установки дисків забезпечують відміну гальмівну систему.

Вдосконалити исузу д макс характеристики можна, а інколи й навіть потрібно для кращого функціонування. Ми пропонуємо вам отримати кращий функціонал та більший експлуатаційний скіл.

Підсилювати свій позашляховик запчастинами відмінної якості та покращувати його роботу все що потрібно для розгону потужностей авто. Широкий асортимент комплектуючих знайдеш прямо тут і прямо зараз:

  • кришки на пікап для захисту багажу від погодних невзгод та від зловмисників;
  • силові бампери збережуть конструкцію авто від пошкоджень в горах чи інших пересічних місцевостях;
  • захист двигуна та усього днища - це найкраще рішення, що допоможе не турбуватися кожного разу про ремонт частин силового агрегата.

I покоління Isuzu D-Max (2002 - 2012 рр)

Середньорозмірний пікап першого покоління побачив світ в 2002 році і був заснований на платформі Chevrolet Colorado. Спершу Isuzu D-Max розроблявся на заміну вантажного варіанту Faster, проте кілька модернізацій дозволили отримати ефект позашляховика, що й підкріплюється технічними характеристиками.

Відразу було розроблено кілька типів двигунів для бензинового та дизельного палива, що одразу дозволяє користувачу вибрати свій зручний варіант.

isuzu d max 2020 характеристики

Таблиця двигунів I покоління Isuzu

Бензинові Дизельні
Р4 2,2 л Р4 2,5 л TC 136 к.с.
Р4 2,4 л 123 к.с. Р4 2,8 л TD 177 к.с.
V6 3,6 л 211 к.с. Р4 2,8 л TD 197 к.с.
Р4 3,0 л TD 163 к.с.

Салон та технічні характеристики

В загальному інтер'єр авто виглядає, як класичний варіант більшості позашляховиків. Зручна панель приладів та 4- спицеве кермо дозволяють комфортно кермувати автомобілем. Оснащена машина дефлекторами вентиляційної системи та багатофункціональним дисплеєм. Інженери не забули і по клімат контроль, що дозволяє не турбуватися про погоду зовні.    

  1. Силовий агрегат. Дизельні 4-циліндрові двигуни з системою Common Rail впорскування палива та турбонаддув відповідають за роботу всієї конструкції підкорювача бездоріжжь. 
  2. Трансмісія - це в першу чергу встановлення КПП 5-швидкісна механічна або ж 4-ступінчаста роботизована КПП із заднім приводом.
  3. Ходова частина обумовлює рамну конструкція автомобіля, що дозволяє поздовжньо встановити силовий агрегат. До комплектації додано передню торсіону підвіску та задню з листовими ресорами. 

Позашляховик зібрав армію задоволених користувачів, які підкорюють будь-які дороги за кермом різних поколінь випуску. А на заміну зношених деталей купити запчастини Isuzu D-Max в асортименті нашого магазину, що дозволяє підкорювати світ знову і знову. Вам найкраще підійдуть:

  • амортизатори щоб зберегти м'якість ходу та цілісність усієї ходової частини;
  • кермове управління/демпфери для відчуття впевненості в автомобілі;
  • ресори підсилюють задню підвіску та запобігають трясці пікапа на складній дорозі.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Поширені запитання

  1. покоління 2002 - 2012 рр.
  2. покоління 2011 - 2018 рр.
  3. покоління 2019 р - теперішній час.

Різної потужності та об'єму можна встановити двигуни: 

  • дизельні;
  • бензині.
Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Один из самых популярных пикапов в европе

Вячеслав • 22.11.2021

D-Max отличный пикап, который можно купить в Украине

Димон • 19.11.2021