Головна Блог Статті Новини Як вибрати кришку кузова на пікап?
Vnedorognik.ua logo

Як вибрати кришку кузова на пікап?

Переваги пікапів беззаперечні. У нашій країні ці автомобілі користуються доволі високим попитом. І пропорційно росту популярності зростають запити стосовно модернізації таких моделей. В цьому контексті часто йдеться саме про кришку кузова на пікап.

купити кришку кузова на пікап

Кришка для кузова пікапа: призначення

Будь-яка модель пікапа не передбачає наявність кришки у заводській комплектації. Це американський транспорт з відкритим та просторим багажником, який є дуже популярним не лише серед мешканців США, а й загалом у всьому світі. Проте для захисту багажного відділення від дощу, вітру і зловмисників автомобілісти часто обирають встановити кришку на кузов.

купити кришку кузова аероклас на пікап

Встановлюючи кришку для пікапа власник:

  • закриває вантаж від забруднень, попереджає можливе його пошкодження, розкрадання;
  • покращує аеродинамічні властивості та суттєво знижує цим витрати пального;
  • збільшує функціональність пікапа;
  • надає автомобілю завершеного вигляду;
  • поліпшує аеродинамічні характеристики;
  • економить пальне.

купити кришку кузова на пікап

Тому придбання такого аксесуара дуже корисне для власника транспорту з відкритим кузовом. Але до того, як прийняти рішення про покупку, варто докладно ознайомитися з особливостями таких кришок.

Особливості конструкції кришок для пікапів

купити кришку кузова на пікап

На ринку є моделі під різні запити:

Тверді моделі зі склопластику чи алюмінію надійно захищають вміст кузова не лише від погодних умов, а й від крадіїв. Чого не скажеш про м'які вінілові накриття. Також перевага твердих кришок у стійкості до механічних пошкоджень.

Як вибрати кришку на пікап: порядок дій?

купити кришку кузова на пікап

Оптимальність моделі кришки можна визначити, спираючись на такі поради:

  1. Почніть з визначення вашого запиту і відповідно до цього типу кришки. Можуть бути запропоновані варіанти з пластику, скловолокна, металу чи плівки. Останні дешевші і лідирують за показником легкості, але стосовно безпеки програють жорстким аналогам.
  2. Далі перейдіть до побажать щодо типу відкривання. Це може бути одно- або багатосекційна модель, тобто відкриватися суцільно одним блоком або кількома окремо.
  3. Стосовно сумісності з конкретним пікапом переконайтеся, що різміри виробу збігаються з габаритами кузова вашого автомобіля. Також важливо, щоб кришка не тільки була функціональною, а й мала гармонійний вигляд з вашою машиною. Для цього виробники часто пропонують фарбування кришки в колір пікапа.
  4. Якщо ви живете у регіоні зі зміною сезонів, рекомендуємо обрати варіант, стійкий до погодних умов. Такий, що захищає від вітру, снігу та дощу і не деформується під впливом УФ-випромінювання.
  5. Оцініть, наскільки легко встановити і зняти кришку. Деякі моделі потребують професійного монтажу/демонтажу та свердління кузова. 
  6. Дізнайтесь, чи є додаткові якісь функції. Виробники часто пропонують зараз підсвічування, наявність роллбара, рейок для додаткового кріплення чи декоративних елементів, синхронізацію з центральним замком або інші переваги відносно аналогічних моделей.

купити кришку кузова на пікап

Наостанок поцікавтеся відгуками тих власників пікапів, хто вже перевірив кришку бренду, який вам до вподоби. Зазвичай чесні відгуки можна дізнатися в соцмережах за відповідним тегом або на форумах автолюбителів. Після цього здійснюйте остаточний вибір. Якщо все перелічене врахувати, то вийде обрати з першого ж разу таку кришку для пікапа, яка відповідатиме вашим запитам якнайкраще.

купити кришку кузова на пікап

В інтернет-магазині Vnedorognik ви можете не тільки купити кришку на кузов відомих брендів AeroklasRoad Ranger, Getlander тощо, а й встановити її на свій пікап. Майстри нашого тюнінг-ательє вже здійснили понад 200 тюнінг-проєктів, зокрема монтаж лебідок, кунгів, силових бамперів, елементів підсиленої підвіски, а також інших запчастин та аксесуарів на автомобілі, квадроцикли та спецтехніку. Щоб отримати консультацію, звертайтеся за телефоном, вказаним у контактах, а також пишіть нам у соцмережах чи на електронну пошту.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 26-09-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!