Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Ford Transit лебідкою в бампер
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Ford Transit лебідкою в бампер

Нещодавно в наше тюнінг-ательє надійшло нестандартне замовлення - встановити лебідку в бампер Ford Transit. Менеджери підібрали оптимальний для клієнта варіант - автомобільна лебідка Dragon Winch DWM 12000 HD зі сталевим тросом.

Ця лебідка має потужний двигун, який може розвинути тягове зусилля в 5 тонн уже на першому витку. Вона оснащена 28-метровим сталевим тросом, барабаном для троса, електроприводом і редуктором - і все це в компактному корпусі, що дуже важливо для прихованого встановлення в бампер, де простір обмежений.

Фахівцям тюнінг-ательє вдалося виконати завдання в короткі терміни, ідеально приховавши лебідку Драгон Вінч у бампері. Проводку акуратно протягнули під крилом і підключили до акумулятора 12 В. Керування ж механізмом у цій моделі дистанційне через пульт ДУ, тож жодних дротів підключати за потреби не потрібно. У підсумку, єдине що виділяє Форд Транзит після встановлення лебідки - клюз і гак троса, які акуратно виведені під рамку номера.

Загалом, встановлення автомобільної лебідки Dragon Winch на Ford Transit виявилося чудовим вибором. Ми рекомендуємо її всім, хто займається позашляховими подорожами, туризмом або працює у сфері евакуації, МНС і комунальних служб.

Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!