Головна Блог Статті Новини Toyota Sequoia 2023 нового покоління представлена офіційно
Vnedorognik.ua logo

Toyota Sequoia 2023 нового покоління представлена офіційно

Категорія:

Настав час Toyota оновити Sequoia. Поточне покоління існує з 2007 року з невеликими оновленнями, і за ці 15 років конкуренція з боку Ford, Chevy, а тепер і Jeep стала набагато цікавішою для покупців.

Ну що ж, зустрічайте абсолютно нову Toyota Sequoia 2023 - третє покоління повнорозмірного позашляховика від японців.

3 покоління Toyota Sequoia 2023 купити запчастини Україна ціна оригінінал

Сьогодні компанія показала нам нову генерацію повнорозмірного трирядного позашляховика Sequoia 2023 року, засновану на тій же платформі з кузовом на рамі, що й уToyota Tundra та Land Cruiser 2022 року, нова Секвоя виходить на ринок зі сміливим новим зовнішнім виглядом, гібридними. та новим розкішним рівнем обробки салону Capstone у верхній частині модельного ряду.

Масивні деталі нового дизайну цього позашляховика знайомі по Tundra, що недавно вийшла, від загальної форми решітки радіатора до Т-подібних фар з вбудованими повітрозабірниками.

Дизайн позашляховиків Toyota 2021-2023 аксесуари купити ціна Київ

Sequoia доступна як у семи-, так і шестимісній конфігурації, залежно від того, чи вибере покупець повноцінний другий ряд або капітанські крісла. Оголошення Toyota не містить подробиць про пасажирські або вантажні можливості, але можна припустити, що ці характеристики Sequoia 2023 будуть схожими з Toyota Land Cruiser 300. У комплектаціях Limited і вище ці двері багажного відділення мають електропривід і функцію відкривання без допомоги рук. У багажнику прихований третій ряд, що складається, з електроприводом і регулюваннями, а також нова керована система вантажних полиць.

Багажне відділення Toyota Sequoia 2023 року купити деталі аксесуари ціна в Україні

У стандартну комплектацію Sequoia входить нова трансмісія Toyota i-Force Max Hybrid, яку ми бачили раніше у пікапі Tundra. Ця установка передбачає розміщення електродвигуна в корпус між 3,5-літровим мотором V6 з подвійним турбонаддувом та його 10-ступінчастою АКПП. В цілому, Toyota оцінює пікову потужність системи в 437 кінських сил, що передаються або на задні колеса, або на доступну систему повного приводу 4WD Demand. Гібридна силова установка збільшує тягове зусилля Sequoia до 9000 фунтів, але також має позитивно вплинути на витрату палива в порівнянні з попереднім поколінням.

Двигун для Toyota Sequoia 2022 купити запчастини тюнінг Україна оригінал

Власники зможуть керувати продуктивністю Секвої за допомогою налаштувань Eco, Normal, Sport та Tow/Haul для нової системи вибору режиму руху, регулюючи поведінку електродвигуна. При оснащенні задньою пневматичною підвіскою з автовирівнюванням та адаптивною регульованою підвіскою будуть доступні налаштування підвіски Comfort та Sport Plus. Також можна вибрати додатковий пакет Tow Tech, який включає функції Trailer Backup Guide і Straight Path Assist від автовиробника, що спрощують життя тим, хто часто перевозить трейлери та причепи на своєму пікапі.

Toyota Sequoia 2023 причіпне купити в Україні дешево ціна оригінал

Салон Sequoia 2022 в першу чергу виділяється масивною панеллю приладів, оснащеною 12,3-дюймовим цифровим приладовим щитком та 14-дюймовим дисплеєм системи мультимедіа, який входить у стандартну комплектацію Limited і вище або є додатковою опцією для стандартного 8-дюймового екрану моделі SR5.

У будь-якому випадку бездротовий зв'язок Android Auto та Apple CarPlay є і в базовій комплектації, як і новий Intelligent Assistant від Toyota, який дозволяє вам давати голосові команди, кажучи: «Привіт, Toyota» . Нова технологія також включає підключення для передачі даних 4G (за підпискою), яке живить точку доступу Wi-Fi, надає бездротові оновлення для своєї хмарної навігації з даними про точки інтересу Google та включає рідну музику від стрімінгових сервісів Apple Music і Amazon Music.

Інтер'єр Тойота Секвої 2023 року

Щодо безпеки, всі моделі Sequoia 2023 року в стандартній комплектації будуть поставлятися з пакетом допомоги водієві Toyota Safety Sense 2.5, який включає:

  • динамічний круїз-контроль;
  • систему утримання в смузі;
  • автоматичне дальнє світло;
  • удосконалену систему гальмування перед зіткненням з виявленням пішоходів, велосипедистів та зустрічного транспорту при лівосторонніх поворотах.

Функції контролю сліпих зон та автоматичного гальмування під час паркування доповнюють комплект безпеки Sequoia.

Вид ззаду на новий позашляховик Toyota 2022 запчастини та тюнінг для джипів

Майбутнім власникам нових Sequoia буде запропоновано п'ять класів на вибір, включаючи базовий SR5, більш багатофункціональні моделі Limited та розкішні моделі Platinum . У верхній частині лінійки знаходиться нова комплектація Capstone, яку Toyota називає найрозкішнішою Sequoia на сьогоднішній день. Він має практично повний комплект опцій і оснащений безліччю хромованих акцентів, стандартними 22-дюймовими дисками, підніжками з електроприводом, розкішнішим салоном з обробкою з напіванілінової шкіри з чорно-білою тематикою та обробкою з американського горіха з відкритими порами. Навіть скло у моделі Capstone унікальне - акустичні панелі у передніх дверях знижують шум дороги та вітру.

Особливості пакету Capstone аксесуари купити Україна

Моделі SR5 можна модернізувати за допомогою пакету TRD Sport, замінивши 18-дюймові на 20-дюймові матово-чорні колеса TRD та однотрубні амортизатори Bilstein із пружинами TRD. Алюмінієві педалі та червона кнопка запуску TRD надають кабіні дещо спортивного вигляду.

Вибрати посилені амортизатори

Відмінні риси пакета Limited для Секвої

Для підвищення продуктивності бездоріжжя для моделей SR5 і Limited 4x4 доступний пакет TRD Off-Road. Його установка додає блокування заднього диференціала, 18-дюймові легкосплавні диски, дорожчі амортизатори та пружини Bilstein/TRD та червоний карданний вал передньої осі. Multi-Terrain Select, Crawl Control, Downhill Assist Control також стають доступними та збільшують контроль та стійкість на трасі, а Multi-Terrain Monitor допомагає водіям точно орієнтуватися на бездоріжжі. Але найбільш орієнтованою на пригоди пропозицією Sequoia є TRD Pro, який є не просто пакетом, а цілим рівнем обробки салону. Pro оснащений посиленими амортизаторами Fox з налаштуванням TRD, алюмінієвим захистом картера TRD та унікальними 18-дюймовими чорними легкосплавними дисками TRD зі збільшеним вильотом.

Підібрати тюнінг для вашого позашляховика

Оффроуд версія Toyota Sequoia 2023 TRD Pro тюнінг для бездоріжжя Україна купити

TRD Pro також стандартно поставляється з багажником на даху, традиційною решіткою радіатора Toyota з габаритними вогнями та вбудованою світлодіодною смугою, а також, як і комплект для бездоріжжя, оснащується заднім блокуємим диференціалом та різними системами Toyota Trail Control і Assist.

Спортивна модифікація Тойота Секвою 2023 року для бездоріжжя запчастини посилені купити Україна ціна

Нова Toyota Sequoia 2022 надійде у продаж вже цього літа. Ціни на даний момент не оголошені, але, ймовірно, це будуть найдорожчі Sequoia, особливо преміум-версія Capstone.

Автор: Максим Перепелиця

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (10) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Класний апарат. Жаль що не для нашого ринку.

Олександр • 20.01.2023